Rocío Flores en un plató de Telecinco

Llàgrimes al plató de 'Sálvame': L'esbroncada d'Antonio David a Rocío Flores

La jove ha demanat disculpes en directe al programa

Antonio David Flores ha tret el seu costat més dur contra la seva filla, Rocío Flores. El col·laborador no dubtava a donar-li una bona reprimenda a la seva filla pel tracte que aquesta va donar als mitjans quan van voler saber la seva opinió sobre l'especial d''Hormigas Blancas' dedicat a la figura de la seva àvia, Rocío Jurado.


'Sálvame' va treure a la llum la negativa de Rocío Flores de parlar sobre el documental de la seva àvia explicant que, després de rebre la trucada del programa, la filla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco es va limitar a remetre la trucada al seu representant, negant-se a fer qualsevol declaració sobre aquest tema.


La seva actitud no va agradar gens al col·laborador de 'Sálvame', qui va confessar al programa del passat dilluns 31 d'agost haver-se posat en contacte amb la seva filla per retreure-li el gest que va tenir. «Vam estar veient el documental i comentant-lo per WhatsApp. Quan vaig veure la reacció a la vostra consulta, li vaig donar la meva opinió i li vaig dir que s'havia equivocat. Crec que va ser una resposta desafortunada», explicava Antonio David Flores, avergonyit per la imatge que la seva filla havia donat.


«El seu pare acaba de reconèixer que es va equivocar. Ens hauria encantat que Rocío hagués tingut algun gest amb el programa», opinava Carlota Corredera. Malgrat l'esbroncada, Antonio David va justificar l'actitud de Rocío Flores basant-se en la seva inexperiència. «Ella reconeix el seu error, que ve motivat per la seva curta edat i el poc temps que porta en això».


«Li vaig dir que havia perdut una oportunitat d'or de poder haver parlat de la seva àvia i haver realçat qui era la seva àvia com a professional i com a persona. Ella va dir 'ho sento'», continuava revelant el col·laborador.


Rocío Flores entra en directe molt penedida

Després de conèixer-se la reprimenda que Antonio David Flores va mostrar a la seva filla, Rocío decidia entrar en directe a 'Sálvame' per disculpar-se en primera persona. Visiblement emocionada i sense poder contenir les llàgrimes, la neta de Rocío Jurado entonava el 'mea culpa' i demanava perdó.


«Vull demanar disculpes perquè és veritat, em vaig equivocar passant la trucada a Agustín (el seu representant). Es pot entendre que, si la remeto, és perquè aquestes declaracions les faria cobrant, però vull deixar clar que mai va anar així. Mai he tingut cap problema a donar la meva opinió de manera gratuïta. Potser no ha estat la manera més encertada d'evitar la trucada. Demano disculpes perquè teniu raó, em vaig equivocar», deia molt penedida.