YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Antonio David Flores no aguanta més i ataca per primera vegada a Fidel Albiac

El col·laborador ha parlat sense censura de Rocío Carrasco i el seu marit

Antonio David Flores
Antonio David Flores carrega contra Fidel Albiac | Catalunya Diari

Rocío Carrasco ha tornat a estar en boca de tots aquest cap de setmana al 'Sábado Deluxe'. Les declaracions del seu tiet, Amador Mohedano, podrien haver iniciat una nova guerra familiar, així com els comentaris d'Antonio David Flores

Amador Mohedano parla de la relació de Rocío Carrasco i el seu marit amb la família

Durant l'entrevista, el germà de Rocío Jurado ha parlat de manera clara sobre els punts més controvertits de la relació de Fidel Albiac amb la família, i no ha dubtat a carregar contra ell. Amador Mohedano assegurava que Rocío Carrasco sempre havia estat «una nena simpatiquíssima i boníssima, fins que va deixar de ser-ho». «Algú amb molta ambició l'ha abduït», deia Amador, referint-se a Fidel Albiac.  

El programa va posar un fragment d'una entrevista a Rocío Carrasco l'any 2000. La filla de Rocío Jurado va afirmar al seu dia que els seus fills eren les dues coses més meravelloses d'aquest món. «La meva rossa i el meu nen... Et diré el que diria qualsevol mare, les dues coses més importants que tinc i pels que estic fent tot», va dir Rociíto a principis de segle. 

Després de veure aquestes imatges, Antonio David Flores no va poder contenir-se més i va assegurar que «m'ha enervat una mica». Posteriorment, després de seguir repassant aquests moments, el col·laborador va deixar anar la bomba: «Tota la meva lluita ha estat perquè no he volgut que els meus fills estiguessin sota el mateix sostre on estigués Fidel, i amb això ho dic tot». 

Antonio David es pronuncia sobre Fidel Albiac

Tant Amador Mohedano com Antonio David Flores es van posar d'acord a l'hora d'assenyalar a Fidel Albiac com un dels culpables de la situació que viu la família. Amador va explicar que Fidel tancava en una habitació a Rocío Flores i el seu germà petit, David, com a càstig. A més a més, va confirmar que «a Rocío Jurado mai li va agradar Fidel». 

María Patiño va voler acabar la conversa per evitar qualsevol mena d'embolics, i és que les conseqüències col·laterals d'aquest assumpte poden ser molt dolentes per als fills de Rocío Carrasco i Antonio David. Rocío Flores i el seu germà porten 8 anys sense saber res de la seva mare, i sembla que l'ex supervivent ja s'ha rendit. A jutjar per les seves xarxes socials, té molt clar qui és la seva veritable família

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La combi completa

Una publicació compartida de Rocio Flors (@rotrece) el


Comentaris

envia el comentari