Antonio David Flores deixa en directe el seu lloc de treball a 'Sálvame' i no tornarà

El col·laborador ha anat al camerino a recollir les seves coses i ha abandonat les instal·lacions de Mediaset

Imatge d'Antonio David Flores al plató de Supervivientes
Polèmica en directe: Antonio David Flores deixa el seu lloc de treball a 'Sálvame' | Twitter

Antonio David Flores creia tenir controlada la situació i li provocava un cert riure veure com anaven apareixent dones al plató de 'Sálvame' per a parlar de presumptes embolics que han tingut amb ell. Però aquesta tarda s'ha sumat una cosa més a la possible ruptura amb la seva dona Olga Moreno. 

La filla del col·laborador, Rocío Flores, entrava de manera sobtada en directe i, entre llàgrimes, demanava que paressin els repetits atacs contra la seva família i que no es continués donant veu a tots aquests testimoniatges que buscaven trencar la seva família i que tan malament ho han passat en altres moments de la vida.

Rocío ha explicat molt bé com ho està passant la seva família, i això ha provocat que Antonio David Flores abandonés sobtadament el plató del programa per a dirigir-se amb una certa pressa fins al seu camerino, el mateix que acabava abandonant al cap de pocs minuts amb tots els seus objectes personals i corrent cap a la porta de sortida de la cadena, amb la intenció d'abandonar les instal·lacions i també el seu lloc de treball en el programa líder de Telecinco.

Jorge Javier Vázquez ha sortit corrent darrere del col·laborador intentant buscar una resposta molt clara. El català volia saber si el col·laborador estava deixant per sempre el seu lloc de treball, una resposta que no ha pogut obtenir i que solament s'ha saldat amb Antonio David declarant que, si el deixen, demà anirà al seu lloc de treball a 'Sábado Deluxe'. Una resposta que donava a entendre que potser els seus caps no estan ara molt contents amb el paper que està jugant el tertulià.

Un matrimoni a punt de trencar-se

Antonio David Flores ha confirmat sense cap mena de pudor que el seu matrimoni amb Olga Moreno està molt feble i. a més, ha explicat que pràcticament no tenen tracte, limitant-se únicament a entaular conversa sobre assumptes que afecten directament el funcionament de la família que tenen en comú. Potser el seu adeu del programa podria fer millorar la situació a casa, quelcom sobre el que ja ha advertit Flores que no vol perdre.


Comentaris

envia el comentari