YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Antonio David explica el motiu de la repentina desaparició de Rocío Flores de la TV

La jove va fer-se popular amb 'Supervivientes' però des de llavors no ha tornat a trepitjar un plató

Rocío Flores en un plató de Telecinco
Antonio David Flores explica per què Rocío Flores ha desaparegut de la televisió | Telecinco

Rocío Flores ha estat un dels personatges televisius dels dos últims anys, primer amb un paper secundari mentre defensava el seu pare, Antonio David Flores, durant l'edició de 'GH VIP 7', i després agafant de ple tot el protagonisme quan es va convertir en concursant de 'Supervivientes 2020'.

No és que Rocío Flores fos una desconeguda pel món. Ser la filla gran de Rocío Carrasco i Antonio David la va convertir, des de ben petita, en objectiu mediàtic, però la jova decidir mantenir-se al marge dels platós i de les portades de les revistes fins que va aparèixer per primer cop per defensar la seva cosina, Gloria Camila, en directe.

Des de llavors, Rocío Flores ha guanyat molta popularitat, fins al punt d'acabar concursant a 'Supervivientes', però després d'acabar el 'reality', la que semblava la nova estrella de Telecinco, ha desaparegut dels platós. Seguim coneixent com li va la vida a través del seu pare o a través de les seves xarxes, però ella no ha tornat a trepitjar un plató, un fet que ha aixecat les sospites de bona part de Telecinco.

El motiu de Rocío Flores per desaparèixer del mapa televisiu

Per què Rocío Flores ha desaparegut en el seu cim de fama? El seu pare va respondre finalment a aquesta pregunta durant 'Socialité', ja que Carlota Corredera va aprofitar una suposada baralla entre Rocío i el seu xicot a la platja per fer-li la pregunta: «Es parla molt de què la teva filla està desapareguda dels mitjans després de tota l'exposició que va tenir a 'Supervivientes'. Ha decidit desaparèixer? És perquè estant de perfil baix pot ajudar-la en el seu desig de retrobar-se amb la seva mare?».

Antonio David va desmentir aquesta versió dels fets que ja començava a córrer com la pólvora entre els mitjans del cor i va confirmar que Rocío «mai havia estat als mitjans» i que seguirà sent així. «Ella va prendre la decisió de participar en la meva defensa a 'GH' i després a 'Supervivientes' pels motius que ja coneixeu, i ara està allunyada perquè mai ha estat als mitjans. Va participar en el 'reality' perquè volia que la gent la conegués, i ara ja la coneixen», va explicar l'ex guàrdia civil. 

Tot i això, el col·laborador de Telecinco no tanca les portes a què la seva filla vulgui tornar a ser la protagonista. «A partir d'aquí, qualsevol projecte o història professional que li presentin i li interessi, ho farà sempre tenint en compte que no vol vincular-se molt més». 

En definitiva, Rocío Flores va aprofitar l'exposició mediàtica de 'Supervivientes' per donar-se a conèixer, ja que ningú la coneixia malgrat que feia anys que ocupava moltes hores de televisió i pàgines de revistes del cor per la seva relació amb la seva mare, però ella no vol viure de la televisió i no vol convertir-se en un d'aquests personatges que van de 'reality' en 'reality' parlant de les seves misèries i barallant-se amb tothom. Només el temps dirà si finalment segueix així o si acaba tornant a protagonitzar un fitxatge bomba d'algun nou programa de Telecinco.


Comentaris

envia el comentari