Antonio David Flores al plató de Supervivientes

Antonio David es cansa de 'Sálvame' i executa la gran traïció

El col·laborador s'ha cansat de vendre la seva vida a canvi d'uns milers d'euros

El concurs de 'Sálvame', 'Quiero dinero', no està deixant canya dreta. Encara que de moment només han participat en el compromès joc Chelo García Cortés i Antonio David Flores, ambdós han fet saltar pels aires a tot l'equip amb la realització de preguntes que no els pertanyien individualment, però que sí que comprometien molt als companys d'aquests que, a més, no han vist ni un euro dels que s'han embutxacat els valents participants del concurs.

Chelo García Cortés es va plantar quan va arribar als 25.000 euros en negar-se a mostrar els seus comptes bancaris en directe, tanmateix, sí que va accedir a mostrar-li a Paz Padilla els seus comptes, encara que no va voler fer-ho de cara als espectadors. Una decisió que li va impedir seguir jugant, allunyant-la de quantitats molt més altes i que podria haver seguit percebent si no s'hagués plantat, perquè recordem que el repte acaba quan el concursant ho consideri i mai quan el programa cregui que no es pot seguir jugant.

García Cortés no va tenir problema en quedar-se en roba interior en directe, enviar un missatge eròtic a la baronessa Thyssen, i fins i tot, va accedir a parlar de la vida privada de les seves companyes Gema López i María Patiño, dues companyes que mai han compartit les seves intimitats davant l'audiència, sent molt geloses del seu terreny personal. Això, lògicament, li va costar a Chelo allunyar-se de totes dues.

En aquest moment, Antonio David Flores es convertia en el segon participant i avui, tres setmanes més tard, ha decidit deixar el joc. En total ha acumulat 35.000 euros i el més sorprenent de tot és que ha deixat de jugar no per una pregunta complicada, ja que ho ha fet després de reflexionar-ho a casa i valorar els beneficis i problemes que li estava comportant l'exposició pública i explícita que estava fent.

És curiós que el col·laborador hagi despertat després de tres setmanes parlant de les seves presumptes infidelitats, traient a la llum els draps bruts i la seva exdona Rocío Carrasco i fins i tot, comprometent el terreny més íntim de José Ortega Cano, uns comentaris que, pel que sembla, van causar un gran enrenou en el clan dels Ortega-Jurado.

Antonio David ha admès que avui era l'últim dia que participava a 'Quiero dinero', excusant-se dient que ara té molt bona relació amb la família Ortega-Jurado i que no volia trencar per culpa de les preguntes que se li estan fent al programa. Aquest penediment arriba tard, ja que segurament el mal ja està fet. Encara que si ho ha fet és per què encara hi ha opció de poder solucionar aquest conflicte familiar.

Antonio Montero, el pròxim concursant

Antonio David ha demanat al programa temps per poder meditar la seva retirada, però la direcció ha sigut molt clara i li ha demanat una ràpida resposta, ja que necessiten temps per poder encarrilar el concurs pel pròxim concursant. Davant aquesta pressió, Flores ha dit que es plantava i que ja no hi havia marxa enrere.

En aquest moment, Jorge Javier Vázquez ha obert una caixa on es trobaven pistes de l'aspirant. Aquests objectes eren una càmera i una llibreta, donant a entendre que es tractava d'un fotògraf, limitant així les opcions a dos dels col·laboradors que compleixen amb aquest perfil. Antonio Montero i Gustavo González. Un d'ells serà el primer qui assumeixi el repte.

Sense dubte, Montero posarà en escac a la colla 'DEC', els que van ser els seus companys a 'Dónde estás corazón', María Patiño, Chelo García Cortés, Gustavo González i Gema López es convertiran a partir de demà en la moneda de canvi del col·laborador que, com ens té acostumats, dispararà sense escrúpols a canvi dels diners que pugui guanyar.