Antonio David Flores ha guanyat gairebé dos milions d'euros en els 17 anys com a col·laborador de televisió

'Sálvame' ha revelat els secrets de l'economia de l'ex de Rocío Carrasco, durant els seus 17 anys de col·laboració
Antonio David Flores i la seva dona | Cedida

 

El plató de 'Sálvame' ha estat una altra vegada el centre de totes les mirades després de revelar la sucosa quantitat que Antonio David Flores ha guanyat en la televisió. Així, en tots aquests anys que s'ha passat entre programa i programa, l'ex de Rocío Carrasco s'hauria embutxacat uns 2 milions d'euros.

  

  

 

La quantitat que ha presentat el programa de Telecinco no comptaria amb les entrevistes com a personatge i les exclusives en revistes que augmentarien la xifra total de manera considerable. Després de 17 anys en la televisió, l'ex marit de Carrasco es troba ara en una situació bastant delicada.

 

  

 

 

 

Els seus primer anys de carrera televisiva

Flores va trepitjar per primera vegada un plató de televisió, a Telecinco, el 22 de març de l'any 2000. En pertànyer a una de les sagues familiars més importants del moment, van fer que les seves declaracions fossin vitals per als programes de televisió. Per cada entrevista, Antonio David podia arribar a guanyar entre 50.000 i 60.000 euros.
 

Entre els anys 2002 i 2005, va ser col·laborador de 'Crónicas marcianas', on acudia dues vegades per setmana, tenint en compte que per cada col·laboració guanyava 2.000 euros. El total d'aquest període seria de 624.000 euros.
 

Després, el 2005, va ser col·laborador fix de 'A tu lado', presentat per Emma García. «Una mitjana de 3 col·laboracions setmanals, durant 2 temporades, per uns 1.200 euros al dia, surt com a resultat uns 561.600 euros», va explicar el programa de Mediaset.

 

Antonio David Flores, plorant en una cafeteria | Telecinco

 

Els seus primer anys de carrera televisiva 

A més, de manera esporàdica, també va participar a 'El programa de Ana Rosa' i com a comentarista de 'realities'. Aquí, l'exguàrdia civil, sumaria 36.000 euros per cada intervenció (que valien 800 euros). El 2011, el programa 'Acorralados', la versió de 'La Granja', el va fitxar com a participant. Durant vuit setmanes es va endur 36.000 euros per conviure al costat d'altres famosos.

Des de 2013, va entrar a 'Mujeres, hombres y viceversa'. Durant tres temporades va signar com a assessor amb un sou de 800 euros diaris. El que porto a obtenir uns beneficis de 499.200 euros. Xifres que van ser revelades en la tarda de Telecinco.
 

L'últim treball d'Antonio David va ser 'Supervivientes 2017', on l'ex de Carrasco, va realitzar dues col·laboracions setmanals, durant les 15 setmanes de concurs, al marge de les gales setmanals dels dijous. Amb tot això, les participacions van donar un total de 18.000 euros.

 

Més ingressos fora dels espais televisius

L'exguàrdia civil va saber lucrar-se del seu matrimoni fallit. A més dels gairebé 2 milions d'euros que va aconseguir en la televisió. Segons el programa de Telecinco: «El col·laborador juntament amb un fotògraf de confiança hauria realitzat més d'un robat pactat pels quals hauria percebut entre 15.000 i 30.000 euros per enxampar-li presumptament en viatges d'escapada romàntica o per les primeres fotos amb la seva actual dona».

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris