Fotomuntatge d'Antonio David Flores, Carlota Corredera i Gema López

Antonio David Flores, al jutjat contra Carlota Corredera i Gema López

Antonio David Flores ha posat una demanda contra Telecinco i la productora de 'Sálvame' per acomiadament improcedent

Antonio David Flores és un assidu dels jutjats. Aquest dilluns ha hagut de comparèixer davant el tribunal amb motiu de la demanda que va interposar contra Telecinco i la productora de 'Sálvame' per acomiadament improcedent.

L'excol·laborador s'ha vist les cares amb la presentadora Carlota Corredera, el director David Valldeperas i a la col·laboradora Gema López. Cap dels protagonistes ha volgut fer declaracions a l'entrada del jutjat.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Corredera va ser l'encarregada de confirmar en directe la demanda de l'exguàrdia civil. «Antonio David Flores ens ha demandat. A Mediaset i a La Fábrica de la tele», va assegura fa unes setmanes. 

Coincidit amb la docusèrie de Rocío Carrasco, Antonio David va ser acomiadat de la cadena. Participava de manera assídua com a col·laborador a 'Sálvame', però d'un dia per l'altre va desaparèixer de Telecinco.

Ha hagut de fer front a les crítiques dels seus companys, que en cap moment han volgut escoltar la seva versió dels fets. No obstant això, sí que ha tingut el suport de la seva parella, que des d'Hondures, on participa a 'Supervivientes', ha volgut enviar-li ànims.

Antonio David promet donar guerra contra 'Sálvame'

Olga Moreno considera injust el tracte que va rebre Antonio David: «No s'ho mereix, perquè no és així», ha reconegut. En qualsevol cas, el que més li preocupa és que els «nens estiguin bé, el que digui la gent no ens importa». 

L'última vegada que Antonio David va trepitjar un jutjat va ser el passat 23 d'abril. Ho va fer per declarar com a denunciant en el marc de la demanda que va interposar contra la mare dels seus fills. Rocío Carrasco, presumptament, mai li va passar la pensió pactada al seu fill David.

A la sortida dels jutjats, Antonio David va assegurar que tot havia «anat bé, però no explicaré el que ha passat dins». Una setmana més tard li va tocar el torn a la seva exdona, com a querellada.

Durant la seva intervenció davant la jutge Verónica Caravantes va assegurar que pensava que la seva presència allà «era perquè em diguessin alguna cosa de la fiança dipositada». Ascendia a 60.000 euros, però el motiu de la seva visita al jutjat en realitat «era per a una altra qüestió».

La filla de Rocío Jurado es referia a una altra polèmica que manté amb Antonio David. El col·laborador de 'Sálvame' volia reclamar-li 7.000 euros.

Per la seva banda, Antonio David Flores, tindria l'obligació d'abonar 60.000 euros de fiança per un procediment que va interposar Carrasco. Va ser per insolvència punible i estafa processal, davant els continus impagaments de la pensió dels seus fills.

La situació resulta bastant dramàtica per a la nova defensora de l'audiència de 'Sálvame'. Divendres passat, 16 de juliol, va haver de veure com la seva família li donava l'esquena. Va ser el seu tiet Amador Mohedano l'encarregat de transmetre el missatge.

En cap moment va voler carregar contra Antonio David Flores i va desmentir que fossin testimonis de presumptes maltractaments per part de l'exguàrdia civil. En la mateixa línia es mantenen la resta dels Mohedano, que en aquest conflicte s'han decantat per l'altre costat.

Darrere d'aquestes polèmiques familiars s'amaguen moltes incògnites. Ningú ha volgut aclarir els motius pels quals no donen suport a la filla de Rocío Jurado.