El moviment d'Antonio David Flores que deixaria Telecinco amb un pam de nas

La seva relació amb Olga no travessa el seu millor moment

Antonio David Flores en el plató de Supervivientes
Antonio David s'ha plantejat deixar Telecinco per salvar el seu matrimoni | GTRES

Els últims testimoniatges que han anat apareixent en el plató de 'Sálvame' i que apunten a les possibles infidelitats que Antonio David Flores cap a la seva dona Olga Moreno, haurien fet que el col·laborador estigués barrejant diferents opcions i que implicarien deixar la televisió, per a així evitar que el seu matrimoni se'n vagi definitivament al trast.

El col·laborador ha afirmat també que el seu matrimoni està molt danyat i que en l'actualitat la relació amb la seva dona és molt distant. Així, ha explicat que mentre abans es passaven cada minut dels temps parlant, ara només hi ha frases curtes i paraules fredes entre ell i la seva parella. De la mateixa manera, quan es troben separats no es busquen ni tan sols a través de missatges, raó per la qual apuntaria que Olga ho està passant molt més malament del que semblava en un principi.

El possible futur d’Antonio David fora de la televisió

Davant aquesta notícia, els seus companys li han preguntat si es podria permetre deixar de treballar, alguna cosa que segons sembla no seria del tot factible, perquè Flores encara ha de fer front a un seguit de deutes i que solament podria saldar amb la seva continuïtat en el mitjà.

Antonio David considera que l'aparició d'aquests testimoniatges no seria casual i que hi hauria algú darrere que estaria buscant enfonsar al tertulià. Encara que de moment no hi ha proves, un dels assenyalats seria Fidel Albiach, actual marit del seu ex, Rocío Carrasco. Alguna cosa que sembla poc probable i que tampoc beneficiària en res a aquest home i que, a més, pràcticament viu en l'anonimat.

Antonio David no aconsegueix posar terra pel mig

Si en un primer moment Antonio David comptava amb el suport incondicional de la seva dona Olga Moreno, ara que han anat apareixent noves dones que afirmen haver tingut alguna cosa més que una amistat amb el col·laborador, la seva dona ja no estaria tan prop d'ell i hauria decidit prendre una certa distància amb el tertulià per no poder confiar plenament en ell. Veurem si finalment Flores acaba abandonant la seva feina en televisió per a reflotar la seva relació sentimental.


Comentaris

envia el comentari