Antonio David Flores anuncia que prendrà accions legals contra 'Viva la vida'

El col·laborador ha indicat que aquestes xifres no són certes i que formen part de la seva privacitat
Antonio David Flores al programa de 'Sálvame' de el 6 de febrer de 2020
Antonio David Flores ha anunciat la seva decisió a 'Sálvame' | Telecinco

'Sálvame' ha volgut comentar aquesta tarda la dada que van desenvolupar ahir a 'Viva la vida', on feien el càlcul de diners que hauria guanyatAntonio David Flores, la seva dona Olga i la seva filla Rocío Flores amb les seves participacions en els diferents 'realities' i entrevistes en diversos programes de Telecinco. Una redactora del programa anava posant en una pissarra les suposades xifres totals que ha anat guanyant la família d'Antonio David i els anaven contrastant amb un representant de famosos que anava avalant les xifres que el programa exposava.

Aquesta suma incloïa aparicions i participacions en 'Supervivientes', 'Gran Hermano VIP', 'Sábado Deluxe', 'Sálvame' i aparicions exclusives en portades de revistes. El total superava els 800.000 euros, als quals se'ls ha de restar els impostos i els percentatges que es queden els respectius representants de cada un dels membres de la família.

Antonio David ha al·legat a 'Sálvame' que no comentaria aquestes xifres, ja que considera que s'estan desvelant informacions confidencials i que afecten únicament a ell i a la seva família. És per aquest motiu que ha afegit que estudiarà aquest vídeo amb el seu advocat per decidir quines accions legals prendre contra 'Viva la vida' i la productora responsable del programa.

Antonio David anima a fer el mateix amb les Campos

Després que s'emetés aquest vídeo, Flores ha reptat 'Viva la vida' que facin també un còmput públic dels diners que ha guanyat el clan de les Campos amb les seves aparicions en televisió, sumant presentació de programes, entrevistes, col·laboracions i el docu-reality que van protagonitzar les tres.

Amb aquesta afirmació donava a entendre que amb elles no s'hi atreviran, ja que cal recordar que el director d'aquest programa és molt amic de les Campos, mostra d'això és que Terelu Campos, Carmen Borrego i Alejandra Rubio col·laboren cada cap de setmana al programa que presenta Emma García.


Comentaris

envia el comentari