YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El descuit d'Antonio David que ha revelat el secret més gran de 'La última cena'

Una connexió del col·laborador amb 'Socialité' ha revelat el secret que s'havia de descobrir durant la nit del 31 de desembre

Antonio David al plató de 'Sálvame'
Una càmera va gravar Antonio David amb un trofeu a la mà | Mediaset

Telecinco i la productora responsable de 'La última cena' van intentar amagar que els especials que s'havien d'emetre per a la Nit de Nadal i la Nit de cap d'any, havien estat gravats anteriorment, per a així lliurar als seus protagonistes i que poguessin estar envoltats dels seus familiars en aquestes dates tan assenyalades.

Doncs des del primer dia aquest pla va fer aigües, perquè la tarda abans que es gravés el primer dels lliuraments, Belén Esteban va assegurar en directe i a 'Sálvame' que l'endemà s'anava a gravar el programa culinari.

La col·laboradora no es va adonar, però els seus companys van intentar esmenar-ho sense massa èxit, causant que en pocs segons la notícia corregués com la pólvora a les xarxes socials. Aquest no ha estat l'únic moment en el que s'ha enxampat a l'equip de 'Sálvame' en referència a aquest tema. En els últims dies han parlat de com celebrarien la Nit de cap d'any i els que estava previst que sortissin en 'La última cena' han revelat els seus plans reals, oblidant per complet que havien d'estar en els platons de Telecinco realitzant l'especial cap d'any.

Mila Ximénez també ha participat en tota aquesta malifeta. La col·laboradora va assegurar ahir que Amador Mohedano l'havia convidat a passar cap d'any amb ell en la seva finca. Ràpidament els seus companys li van dir que no podia i ella insistia i preguntava el motiu pel qual no podia anar.

La resta de tertulians li deien que era impossible, ja que els dos estaran en l'especial que està previst per a la nit del 31 de desembre. Després de tants errors, Carlota Corredera va decidir trencar amb el misteri i rematar amb tota l'especulació.

La presentadora va dir que era inútil continuar mantenint que seria en directe, quan fins i tot s'estaven emetent avanços amb les imatges pertanyents al programa especial. El que no sabia Corredissa i la resta de l'equip és que una fallada de càmera acabaria revelant el secret millor guardat de 'La última cena', el nom dels guanyadors.

El trofeu de 'La última cena' apareix per error a 'Socialité'

Anit 'Socialité' celebrava una edició especial i nocturna en la qual intentaven enxampar en directe a Antonio David Flores a les portes de l'hotel en el qual s'allotja. El programa el buscava perquè reaccionés a l'aparició d'una presumpta amant. Un reporter del programa aconseguia donar amb ell i el que no sabien és que estaven molt a prop de revelar el nom dels guanyadors del programa.

Carlota Corredera cuinarà amb Agatha Ruiz de la Prada, les dues competiran contra Amador Mohedano i el mateix Antonio David Flores. La cambra de 'Socialité' va enfocar a Antonio David i a les seves mans es podia veure un trofeu color or, amb un disseny molt semblant o igual, als trofeus que s'han donat als guanyadors de les anteriors edicions de 'La última cena'.

Si bé és cert que en els primers lliuraments el trofeu era un morter, en aquest cas la forma és diferent i és més semblant a un tomàquet. No sabem si aquest tomàquet té alguna cosa a veure amb 'Sálvame tomate' o si bé, és el premi que se li donarà a la parella perdedora de 'La última cena de la noche'.

També és possible que hagi canviat el trofeu dels guanyadors i que per algun motiu que desconeixem, ja no es lliuri un morter. Sigui com sigui, demà sortirem de dubtes i veurem que és el que ha guanyat realment Antonio David Flores.

Si finalment es confirma que aquest error revela el nom dels guanyadors finals, segurament la productora haurà de canviar la seva manera de funcionar i preservar molt més la confidencialitat dels programes gravats, perquè si es descobreixen els detalls abans que s'emetin perden per complet el sentit.


Comentaris

envia el comentari