Primer pla d'Antonio David Flores en un plató de televisió

Antonio David Flores es venja de Paolo Vasile i Telecinco tremola

L'excol·laborador de 'Sálvame' no cessa en la lluita contra la cadena

Antonio David fa gairebé un any que és en peu de guerra contra Telecinco. Els atacs a la cadena s'han convertit en una constant des que va sortir a la llum el documental de Rocío Carrasco.

El testimoni de la seva exdona, que l'acusa de maltractament físic i psicològic, va provocar que se l'acomiadés de manera fulminant de 'Sálvame'. Un acomiadament que, mesos més tard, va ser declarat nul per part de la justícia.

La sentència va donar la raó a l'exguàrdia civil perquè considerava que l'acomiadament li vulnerava el dret a l'honor, i va obligar Telecinco a abonar els salaris pendents i una indemnització addicional de 50.000 euros.

La productora del format, 'La Fábrica de la Tele', va esperar fins a l'últim dia per a acomiadar-lo, i des de llavors, la cadena l'ha vetat. Li va prendre de cop el lloc privilegiat de què havia gaudit les últimes dècades i el va deixar sense possibilitat de tornar a la televisió.

Antonio David Flores assegut treballant a Telecinco
Antonio David ara està centrat en el canal de YouTube | Mediaset

Sense opcions per a expressar la seva opinió públicament, Antonio David s'ha vist relegat a iniciar una guerra mediàtica a través de YouTube. El seu canal s'ha convertit en l'únic suport que té per a lluitar contra un gegant com Mediaset i gairebé tots els col·laboradors que en formen part.

Antonio David torna a YouTube per a plantar cara a Telecinco i a Paolo Vasile

Després de tres setmanes d'absència pels problemes de salut que arrossega la seva mare, Antonio David ha tornat a fer un directe a YouTube.

«Hem tingut uns dies complicats a casa. La meva mare no ha estat bé de salut, però afortunadament ja s'ha recuperat. Vull donar les gràcies a l'hospital per com l'ha tractat i als meus germans per haver-la cuidat tant. T'ho dedico, mama», comentava just abans d'arremetre contra Telecinco.

En aquesta ocasió, l'encara marit d'Olga Moreno ha volgut abordar el polèmic acomiadament de Paz Padilla.

I és que, després d'una discussió molt forta amb Belén Esteban sobre el coronavirus, la presentadora de 'Sálvame' va marxar del plató per a no tornar-hi.

Muntatge fotos de Belén Esteban i Paz Padilla
Paz Padilla va ser acomiadada arran de la discussió amb Belén Esteban | Catalunya Diari

Al principi, semblava que havia sigut un episodi més de baralles al programa, però les coses es van posar serioses quan van començar a passar els dies i no hi havia senyals de Paz Padilla.

L'absència prolongada de la gaditana i la polèmica per la suposada visió negacionista que té de la pandèmia van provocar la intervenció de la cadena.

Després de diverses setmanes d'incertesa, Mediaset va fer un comunicat per a anunciar l'acomiadament de la treballadora al·legant que estava «motivat per l'abandonament del lloc de treball». Una raó que Antonio David es nega a creure's.

«Tot això té un rerefons molt més enllà del que ens han venut. L'acomiadament de Paz Padilla no està motivat pel fet que hagi tingut una discussió amb Belén Esteban», assegurava al directe que va fer a YouTube.

Antonio David Flores assenyala Telecinco després de l'acomiadament de Paz Padilla

Segons defensa Antonio David, l'acomiadament de la presentadora està relacionat amb el posicionament que ha tingut en el cas Rocío Carrasco.

«Paz Padilla no va participar del pensament únic imposat arran del documental pels propietaris de la productora La Fábrica de la Tele. Ells van imposar una sèrie de directrius a seguir, i Paz va ser una de les poques persones honestes que es va mantenir en la seva postura. No es va empassar aquestes directrius que s'havien marcat perquè ella no havia comprat la història del documental», advertia fent ostentació de l'egocentrisme que el caracteritza.

Imatge de Paz Padilla plorant a Sálvame
Segons Antonio David, a Paz l'han acomiadat per no defensar el relat de Rociíto | Mediaset

Tot i que és cert que Paz s'ha mostrat escèptica amb el testimoni de Rociíto, no podem dir que aquest sigui realment el motiu que l'hagin acomiadat de Telecinco. Altres tertulians, com Kiko Matamoros o Alessando Lequio, no donen suport a la filla de Rocío Jurado i segueixen treballant a la cadena.

«És una llàstima que una cadena de televisió prescindeixi d'una cara amable, perquè últimament sembla que es desfan o les amaguen. El vent que corre a favor és ple de cares indesitjables», insistia per a donar validesa a una teoria que podria provocar una nova denúncia contra Mediaset per acomiadament improcedent.