Antonio David al plató de 'Sálvame'

Antonio David no només va gravar als seus caps: Diversos col·laboradors, en perill

Aquesta situació no és nova per a molts dels integrants de 'Sálvame'

Ahir va saltar la 'bomba' al plató de 'Sálvame' amb una situació molt lletja i que, de nou, esquitxa de nou a Antonio David Flores. El director del programa, David Valldeperas, va compartir amb l'audiència que sabien que el col·laborador els ha gravat en diferents ocasions quan es reunien amb ell o compartien xerrades durant els blocs publicitaris.

Aquest material de moment no s'ha emès, però avui els responsables del programa han afirmat que fins i tot han arribat a escoltar aquests enregistraments i que solament pot haver-los enregistrat Antonio David.

A pesar que aquesta acusació va ser directa per a Antonio David, també van afirmar que hi havia altres col·laboradors del programa que els han gravat i que també poden haver gravat a diversos dels seus companys de plató. Avui en el programa ha tornat a sortir el tema i, pel que sembla, hi ha diversos tertulians que coneixien aquesta afició pels enregistraments i que hauria tingut Antonio David durant algun temps.

Els directors de 'Sálvame' no són els únics que estarien en el punt de mira dels enregistraments d'Antonio David i així ho han manifestat ells mateixos. Belén Esteban ha afirmat que fa algun temps va rebre un avís per part d'un company i que l'advertia que el seu company gravava converses quan tothom considerava que estaven parlant en un to distès. Aquesta, i sent justa, també ha dit que no té constància que el seu company i durant algun temps amic, l'hagi gravat quan han parlat.

No obstant això, Canales Rivera, que va ser venut per Antonio David Flores amb el tema de la seva amiga especial, ha dit que des que va passar això no s'ha tornat a fiar d'ell i ha narrat una situació que va ocórrer fa algun temps. Per a poder solucionar la delatada sobre l'amant, Canales es va reunir amb Flores i abans que aquest pugés al seu cotxe li va demanar que fes alguna cosa per a curar-se en salut i que no hi hagués més filtracions que el posessin en el disparador.

El torero ha afirmat que li va demanar a Antonio David que apagués el mòbil abans de pujar al vehicle perquè així no el gravés i no aprofités aquesta conversa per a passar-la al programa o vendre-la a alguna revista. Aquests dos testimoniatges deixen entreveure que els col·laboradors poc es fiaven del tertulià i que sempre anaven amb peus de plom per a no caure en els possibles paranys que els pogués posar.

Kiko Matamoros intenta defensar-lo

No obstant això, no tots els companys d'Antonio David Flores han volgut posar-ho en dubte i atacar-ho. Kiko Matamoros, que s'identifica com a amic de l'excol·laborador del programa, ha afirmat que si aquestes converses es van produir, va ser per situacions molt concretes i no com a norma general. No obstant això ha afirmat que si en algun moment Antonio David el va gravar, a ell li és igual, perquè no li dóna major importància a l'assumpte.

Una realitat que segons sembla no sembla igual a tots, i hi ha diversos tertulians que temen pel contingut dels enregistraments que pugui tenir Flores i que pot deixar-los molt malament si s'acaben filtrant o apareixen íntegrament o en part a través d'algun mitjà de comunicació.

Antonio David no seria l'únic col·laborador que estaria en el punt de mira per haver gravat converses. Entre els col·laboradors que també estan en la picota es troben Antonio Montero i Gustavo González, els dos acusats per haver traït la confiança dels seus companys. D'una banda, Montero va acceptar haver gravat converses, no obstant això, avui González ha volgut desvincular-se i afirmar que mai ha gravat a cap dels seus caps i ni tampoc a cap dels seus companys de plató.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.