Primer pla d'Antonio David Flores

Antonio David, cara a cara avui als jutjats contra Jorge Javier i tres més de Telecinco

Antonio David Flores s'enfronta a Jorge Javier Vázquez als tribunals

Antonio David Flores ha fet un pas endavant després de les dures acusacions que ha rebut a través de 'Contar la verdad para seguir viva'. Així, Jorge Javier Vázquez i el seu equip han hagut de veure's les cares amb l'antic col·laborador per resoldre els comptes pendents.

Antonio David ha portat als tribunals a 'La Fábrica de la Tele', productora que està darrere de 'Sálvame' i del documental. Els primers a prestar declaració van ser Carlota Corredera, Gema López i David Valldeperas, director del programa.

Jorge Javier Vázquez ha pres el relleu dels seus companys i s'ha traslladat fins als jutjats per donar la cara per Telecinco. L'exgendre de Rocío Jurado ha denunciat a la productora per a la qual treballava, i per això està completament vetat a Telecinco.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Antonio David acusa els seus responsables d'haver comès un acomiadament improcedent, a més d'haver-li assenyalat com una cosa que mai ha sigut. Així mateix, exigeix que es mantingui la presumpció d'innocència, ja que mai va ser condemnat per maltractaments, sinó tot el contrari.

Com que Rociíto mai ha aconseguit que el jutge emeti sentència, de moment el pare dels seus fills hauria de ser innocent. Però, alguns col·laboradors de 'Mediaset' no han respectat aquesta norma i ara podrien pagar les conseqüències.

Antonio David Flores posa contra les cordes a Jorge Javier

L'extertulià de 'Sálvame' s'ha venjat de Jorge Javier Vázquez com només ell sap fer-ho: acorralant-lo i deixant-lo sense arguments. Per tant, el presentador no va poder prestar declaració alhora que ho van fer els seus companys, així que ha hagut de passar aquest tràngol en solitari.

Jorge Javier ha evitat fer declaracions a l'entrada dels jutjats, encara que pel seu rostre semblava tenir certa por. Els reporters que estan cobrint el succés s'han adonat que està més seriós que de costum.

Rocío Carrasco no ha patit cap conseqüència des que va treure a la llum els secrets del seu marit, o almenys no ha sortit publicat. I és que sembla curiós que Antonio David denunciï a una empresa per acomiadar-lo i no carregui contra la responsable de l'episodi.

Els col·laboradors que donen suport al senyor Flores, entre els quals es troben Kiko Matamoros, saben com està planificada l'estratègia. Asseguren que està esperant que la seva exdona expliqui tot el que vulgui per elaborar una demanda més completa.

Jorge Javier Vázquez, l'última víctima de l'huracà

La filla de 'la més gran' ha sembrat el caos a Telecinco amb el seu escandalós testimoni, ja que més d'un empleat pagarà les conseqüències. La sèrie està documentada amb una infinitat de proves, cosa que ha servit perquè tots donin suport a la suposada víctima.

Jorge Javier va presentar el primer episodi de la docu-sèrie, però de seguida es va desvincular del projecte. El problema és que ha participat activament durant les seves intervencions a 'Sálvame', per aquest motiu té un greu problema.

La justícia està examinant a 'La Fábrica de la Tele' per un suposat acomiadament improcedent, i el català no ha tingut més remei que donar la cara per ells. Alhora, gran part dels mitjans de comunicació han apostat per Rociíto i ara estan fent front a la seva postura.

El pare de Rocío Flores continua exiliat de la crònica social, ja que cap periodista s'atreveix a donar-li veu. Tot i això, els fets que estan sobre la taula són força seriosos i els experts exigeixen màxima precaució a l'hora de compartir-los amb el públic.

Gema López, David Valldeperas i Carlota Corredera ja s'han vist les cares amb el suposat botxí de la reina del feminisme. Ara, però, li ha tocat el torn a Jorge, qui des del primer moment va confessar que sempre ha desconfiat d'ell.