Fotomuntatge de Marta Riesco i Antonio David Flores

Antonio David Flores i Marta Riesco, assenyalats: «a MYHYV passaven coses»

La història entre Marta i Antonio David sembla que va començar molt abans del que tothom pensa

La suposada relació d'Antonio David i Marta Riesco continua acaparant titulars. Mentre l'exguàrdia civil es nega a pronunciar-se al respecte, la reportera ha optat per prendre mesures legals.

Mitjançant un comunicat, la jove manifestava que està cansada que l'assenyalin com la responsable del divorci entre el pare de Rocío Flores i Olga Moreno.

«Fa deu anys que exerceixo el periodisme i estimo la meva professió. La meva feina m'avala», es defensava Riesco.

«Tots els reportatges i exclusives que he fet. Tot això, lamentablement, ha quedat en un segon pla aquests últims dies. Alguns companys de professió m'han donat suport en privat, i us vull recordar que no soc un personatge públic», prosseguia.

«No vull entrar en temes personals, perquè si hi entro m'acusaran del que dic, i si no ho faig, m'acusaran de callar. Aquests dies he patit un assetjament constant. Directament o indirectament se m'està assenyalant», continuava el comunicat.

Muntatge fotogràfic d'Antonio David Flores i unes imatges amb Marta Riesco en una festa
Pell que es veu, la història entre l'excol·laborador televisiu i la reportera ve de lluny | GTRES / Telecinco

La jove insistia que l'única cosa que li importa és la seva feina, i demanava respecte per a poder seguir desenvolupant-la amb llibertat i sense pressió.

No obstant això, la jove continua estant al punt de mira i no paren de sortir a la llum informacions noves sobre la suposada relació que té amb l'exguàrdia civil.

Antonio David Flores i Marta Riesco es coneixen des de fa anys

Pel que sembla, aquesta història es remunta a la llunyana època en què l'ex de Rociíto era col·laborador de 'Mujeres y hombres y viceversa' de Telecinco. Així ho ha confirmat Nagore Robles , que era companya seva al programa.

«Explicava als tronistes, als pretendents, a gent de l'equip i a altres persones que ell coneixia la Marta Riesco», assegurava la presentadora.

«No sabem si ho deia per presumir, per cridar l'atenció o perquè era veritat», afegia Nagore. «Però ja coneixia la Marta i explicava el que feia».

Nagore Robles davant una botiga de Mango
Nagore Robles ha revelat els secrets que s'explicaven darrere de les càmeres de 'MYHYV' | GTRES

Així doncs, la parella de Sandra Barneda ha remarcat que «no s'acaben de conèixer». Una informació que fa pensar que la relació ja s'estava gestant aleshores.

Marta Riesco, acusada de trair Antonio David Flores

D'altra banda, Jorge Javier Vázquez ha acusat Marta Riesco d'haver traït el que va ser gendre de Rocío Jurado.

«Antonio David no volia que sortís a la llum, o, almenys, pretenia marcar els temps», anunciava a so de bombo i platerets. «Ana Rosa va confirmar la notícia de la separació d'Antonio David i Olga perquè l'hi havia explicat Marta Riesco».

Foto de la presentadora
Marta Riesco hauria traït Antonio David Flores | cedida

D'aquesta manera, la reportera hauria estat la primera a jugar-se-la a l'exguàrdia civil. «No hi ha ningú que hagi fet una jugada així a Antonio David».

I és que la llista d'enemics de la reportera no para de créixer. Isa Pantoja, que era molt amiga de Marta, va revelar: «No em parlo amb la Marta Riesco des de fa un any».

«Em genera desconfiança», assegurava. «I si en una amistat no tens confiança…»

Pel que sembla, Riesco va trair la filla d'Isabel Pantoja. «Jo li vaig donar suport, i després van sortir unes informacions i van fer que deixés de confiar en ella», concloïa Chabelita.

A més, a part de les nombroses teories que han sorgit sobre el tema, sembla que 'Lecturas' farà públiques les proves que confirmaran definitivament la ruptura d'Olga Moreno i Antonio David Flores.

Fins ara, Olga ha sigut l'única que ha trencat el gel amb un missatge molt clar: «Mai havia sigut de jurar fins que em van preguntar si t'estimava», escrivia a les xarxes socials.

Ha sigut a 'Sálvame' on han assegurat que la revista disposa de «proves irrefutables» que avalen la fi del matrimoni.

De moment, cal recordar que el mateix Antonio David va reconèixer que al principi de la relació va ser infidel a Olga. No obstant això, la sevillana el va perdonar. Des de llavors han passat vint anys i la parella continua mostrant-se unida i feliç.