Antonio David, obligat a abandonar la casa de 'Gran Hermano VIP'

Una decisió judicial es trobaría darrera d'aquesta dràstica decisió

Antonio David Flores
Antonio David Flores es troba molt ben encarat a la final de 'Gran Hermano VIP' | GTRES

Sembla que Antonio David Flores no té com a únics enemics els seus rivals dins de la casa de 'Gran Hermano VIP', ara un factor extern podria complicar-li la seva participació dins del concurs de telerealitat. Segons explica en exclusiva Cotilleo.es, el concursant haurà de sortir de la casa més famosa de la televisió per a fer efectiu el pagament d'una fiança al jutge que està portant els problemes legals que manté des de fa anys amb la mare dels seus fills, Rocío Carrasco.

En contra del que publiquen altres mitjans, aquests 80.000 euros no són per fer efectiu un pagament a la seva ex dona, sinó que és per fer front a una quantitat que ha de retenir el jutge per tal de poder seguir amb el procediment normal de les diligències que té obertes amb la filla de Rocío Jurado.

Fins fa poques setmanes el col·laborador s'havia declarat insolvent

Fins ara, el col·laborador havia al·legat a la justícia ser insolvent per poder dur a terme aquests pagaments, però ara la seva participació en el concurs de televisió servirien com a prova per a provar la seva solvència econòmica.

Un cop es faci efectiu aquest pagament, caldrà veure cap a on avancen els camins judicials que tenen en curs les dues personalitats públiques.

També et pot interessar...


Comentaris
Josep
Quiso dar un braguetazo y mira como está terminando. Llora como una mujer lo que no ha sabido defender como un hombre(Granada 2 de enero 1492)
Mayka
JOSEP ETS UN BRETOL , L'ANTONIO DAVID ES HUMÀ , X TANT POT PLORAR COM CUALSEVOL PERSONA , HOME O DONA . I DE BRAGUETAZO RES ESTIMABA A UNA "DONA" QUE EM SEMBLA FORÇA PATETICA , NO PARLAR AMB UNS FILLS EM SEMBLA TERRORIFIC.

envia el comentari