Antonio David de cara al carrer

Antonio David prepara més demandes i Sálvame tremola: «No els perdonaré»

L'excol·laborador de Sálvame ha deixat clar que lluitarà contra els que el van perjudicar

El matí d'aquest divendres saltava una notícia clau pel món de cor: Antonio David guanyava a Sálvame als tribunals. El jutge considerava nul el seu acomiadament i condemnava el programa a pagar-li una indemnització de més de 80.000 euros. Després d'aquesta bona notícia per a ell, l'antic col·laborador ha reaccionat deixant clar que ja prepara noves demandes.

I és que aquesta pot ser només la primera victòria de l'exguàrdia civil davant aquell que va ser el seu programa. Els jutges han estimat que el seu acomiadament va ser «nul per vulneració del seu dret a l'honor». I l'antic col·laborador del programa de Telecinco no ha trigat a explicar que està «feliç perquè s'ha fet justícia».

Ho feia en unes declaracions que ha fet poc després de saber la notícia a EsRadio. Davant les preguntes de Federico Jiménez Losantos no ha dubtat a explicar que la seva batalla contra Sálvame podria no haver acabat. El pare de Rocío Flores, que no ha trigat a felicitar-lo, i David Flores, consideren que encara li queden molts comptes per tancar.

Ell confirmava que durant les pròximes setmanes podrien començar a demandar aquells que creu que el van perjudicar. La sortida de l'ex de Rocío Carrasco del programa no va ser amistosa i considera que hi ha moltes persones que van atemptar el seu honor. És per això que segurament ja deu estar analitzant tot el que s'ha dit sobre ell per portar-ho davant un jutge.

«Hi ha una responsabilitat que està al jutjats, no a la televisió, per tots els que han parlat lliurement a plató. A cada un el portaré al jutjat», afirmava. Semblava un missatge clar per a tots aquells que durant aquests mesos han defensat a Rocío Carrasco.

També contra tots els que l'han atacat després de l'emissió de la docusèrie de la seva exparella.

A més, s'ha mostrat convençut que guanyarà les seves properes iniciatives judicials. Antonio David Flores sempre ha defensat que les acusacions de la mare dels seus dos fills grans són totalment falses. «Això és el primer cop, a partir d'aquí en vindran molts més. No perdonaré a ningú del que m'han fet, i cadascuna d'aquestes persones aniran al jutjat», recalcava.

El mal que va sentir durant l'emissió de la docusèrie

També ha tingut temps per repassar com va viure ell les primeres emissions de Rocío: contar la verdad para seguir viva. I com era d'esperar, no va ser plat de bon gust per ell. Ni de bon tros.

Recordava com «el primer dia del documental va ser molt dur. Molt dur perquè em va semblar tot molt injust». Aleshores encara no havia sigut acomiadat de Sálvame i era un col·laborador més del programa.

Ell ho va viure com una traïció, que seria encara pitjor amb el posterior acomiadament. «Per mi va ser, sincerament, un cop baix, un cop brut que jo sabia el que anava a provocar, i em va fer molt mal. Encara no estic recuperat i espero que el temps curi les meves ferides», deia molt dolgut Antonio David.

Els durs atacs contra Sálvame i contra els seus dirigents

Ha parlat malament del que va ser el seu programa. «El dia que vaig entrar a treballar sabia on entrava i amb qui ho anava a fer. Això no ha canviat la meva opinió sobre moltes persones que hi treballen i sobretot sobre la gent que no apareix, els que posen els diners. Segueixo mantenint l'opinió que són mercenaris. No és teleporqueria, és telesang».

Aquest atac l'ha personalitzat contra Óscar Cornejo i Adrián Madrid, propietaris de la productora 'La fàbrica de la tele'. Afirmava que són persones «que no apareixen a cap lloc i tenen un patrimoni del qual la gent s'escandalitzaria, a canvi de fer mal i destruir famílies».