Primer pla d'Antonio David Flores mirant cap a un costat amb posat seriós

Antonio David torna amb programa propi i s'encenen les alarmes a Mediaset

Antonio David Flores canvia d'estratègia per fer front al que 'Mediaset' té preparat aquesta tardor

Antonio David Flores no pensa quedar-se callat. Tot i que fa mesos que no té un espai per poder donar la seva versió sobre totes les informacions abocades sobre ell, no s'acovardeix.

La seva darrera victòria als tribunals contra 'Mediaset' (li han de pagar més de 80.000 euros per acomiadament improcedent) li ha donat ales. No tornarà a la televisió de moment, però no per això vol deixar de tenir un espai per pronunciar-se públicament.

Sap també que és un primer pas per continuar estant al candeler i que les revistes i espais televisius en segueixin parlant. A més a més, sap que d'això a noves exclusives o alguna intervenció televesiva hi ha pocs passos.

Antonio David Flores respondrà a Rociíto

És per això que Antonio David ha anunciat la creació del seu canal de Youtube. Es tracta d'una plataforma on l'ex de Rociíto penjarà els seus propis continguts, encara que també vol «donar veu» a altres persones.

Amb una onada embravida de fons, Antonio David Flores anuncia amb un breu missatge de 9 minuts que comença amb el canal. «Comencem!», exhorta els seus seguidors.

Res no és casual en aquesta posada en escena, ja que l'onada de fons, per exemple, pot tenir un significat doble. D'una banda, que allò que pretén amb el canal pot tenir la força d'una onada. I d'altra banda, és una clara referència a Rocío Jurado i a una de les seves cançons estrella 'Como una ola'.

En poques hores, el vídeo ha aconseguit més de 70.000 visualitzacions i el canal gairebé 12.000 subscriptors. El pare de Rocío Flores va haver de veure com setmana rere setmana, la seva exdona copava hores i hores de televisió amb el seu demolidor testimoni contra ell.

Mentrestant, Antonio David no podia dir res, ni contradir cap de les dades i referències que feia Rociíto sobre la seva vida junts. Ara, que la segona part del documental de Rocío ja té compte enrere, Antonio David canvia d'estratègia.

Carrasco tindrà Telecinco per explicar tot el que vulgui de la seva família i sobre els diaris personals de Rocío Jurado. En canvi, l'exguàrdia civil farà servir Youtube per respondre i precisar allò que consideri més oportú.

L'audiència i la repercussió no són les mateixes, però cada vegada més, els canals a Internet tenen audiències més considerables davant de la televisió convencional.

Diego Arrabal, referència d'Antonio David

Antonio David no és el primer que abandona els canals 'tradicionals' i es passa a la xarxa. De fet, recentment ho ha fet Diego Arrabal, un altre periodista molt crític amb Rocío Carrasco i 'Sálvame'. És més, Diego és una de les persones que ha assessorat Antonio David en aquesta matèria.

En dos mesos, Diego ha aconseguit més de 45.100 subscriptors i porta publicats 25 vídeos sobre temes molt variats. I és que Arrabal és un paparazzi amb molts anys de professió a l'esquena i moltes i variades fonts.

Això d'Antonio David pot ser menys professional i més centrat a reaccionar al que se'n digui. En realitat, la seva única guerra és la que té oberta amb la seva exdona i l'entorn familiar. Per això, és més que probable que no tingui ni el mateix èxit que Diego, ni la mateixa repercussió.

Rocío Flores, al marge dels nous plans del seu pare

Rocío Flores ha celebrat aquest cap de setmana la festa del seu 25è aniversari, al marge dels plans del seu pare. Ro ha estat la protagonista d'una festa organitzada pel mànager Agustín Etienne i la periodista Marta Riesco.

Imatge de Rocío Flores acompanyada dels seus amics a la seva festa d'aniversari
Rocío Flores ha celebrat el seu aniversari aliena als plans del seu pare | Instagram

A l'esdeveniment, s'ha pogut veure una Rocío Flores feliç i sense preocupacions, completament aliena a la guerra familiar que de nou s'acosta entre els seus pares.

Rocío, que segueix treballant al programa d'Ana Rosa Quintana, ha optat per mantenir un perfil més baix en relació amb les polèmiques de la seva família. La jove compagina el seu treball a la televisió amb les campanyes publicitàries a través del seu compte d'instagram.

En aquest sentit, s'està intentant fer un futur professional més vinculat a la moda que a haver de parlar dia sí, dia també de la seva família. Per contra, a Antonio David no li queda cap altra que intentar seguir al candeler a remolc del qual vagi passant al seu entorn familiar.