Antonio David revela la promesa que li va fer Telecinco sobre la seva filla

Està nominat i s'enfronta aquesta nit a l'expulsió

Antonio David Flores en 'GH VIP'
Antonio David Flores ha revelat la promesa que li va fer la cadena | Telecinco
 

Cada Corredera entrevista els nominats de 'GH VIP' cada setmana, abans de l'expulsió. I la visita de la presentadora aquest dijous a Guadalix de la Sierra ha donat de si. S'ha vist les cares amb Antonio David Flores, candidat a abandonar la casa aquesta nit junt amb Hugo i Noemí, i ha aconseguit que s'obrís i desvelés la seva gran preocupació. El concursant ha revelat a Carlota Corredera la promesa que Telecinco li havia fet en relació amb la seva filla, Rocío Flores.

La gran preocupació d'Antonio David

Antonio David Flores con Carlota Corredera
Carlota Corredera ha aconseguit que David Flores se sincerés | Telecinco

Antonio David ha deixat clar que el que més li preocupa de sortir és que la seva filla estigui a plató. Confessant que les reaccions del públic el desestabilitzen, ha recordat com deu estar afectant això a la seva filla a cada gala: «No ho deu estar passant bé».

«Quan vaig entrar, parlant amb els directors, em van dir que no em preocupés. La meva gran preocupació era ella, però em van dir que la cuidarien, que Jorge Javier la cuidaria. I vaig entrar força tranquil en aquest sentit», explicava Antonio David a Carlota. Però ara, amb un peu fora de la casa, torna a preocupar-se per Rocío, tot i que la filla del concursant ha demostrat saber defensar-se molt bé i s'ha convertit en protagonista indiscutible en més d'una gala.

Resignat a marxar de la casa de Guadalix

«Després d'haver-me equivocat en la nominació de Noemí, he passat mals moments», explicava Antonio David només començar l'entrevista. No vol que ella sigui l'expulsada perquè representaria «un desastre», deia, inclús més que marxar ell. «És just que se salvi perquè no hauria d'estar allà», afegia.

El nominat s'ha mostrat resignat a l'expulsió: «Estic a les portes de marxar a casa». Ha confessat haver entrat «dèbil» al reality pels complicats últims anys que ha viscut i ha reconegut no tenir clar estar preparat tampoc per sortir, ja que és tot una incògnita per a ell què es trobarà fora.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari