Primer pla d'Antonio David Flores mirant cap a un costat amb posat seriós

Antonio David Flores revela el secret que obligarà a tancar 'Sálvame'

Antonio David Flores està disposat a revelar tot el que amaguen

Antonio David Flores torna a la càrrega contra Sálvame. A través del seu canal de Youtube ha amenaçat de destapar certs assumptes del programa que podrien provocar el seu tancament. Qui va ser agent de la Guàrdia Civil va ser acomiadat de la cadena arran de l'emissió de la docusèrie de Rociíto.

A partir d'aquí es va proposar donar-ne la versió d'una manera diferent, totalment allunyat dels mitjans de comunicació convencionals. Va aprofitar l'oportunitat que li concedeix Youtube per carregar contra antics companys i per enviar encàrrecs a la productora.

Antonio David Flores va assegurar que revelarà «tot allò que La Fàbrica de la tele amaga, que no vol que la premsa conegui». Feia referència a l'anomenada Operación Deluxe, una investigació de la Policia en què estarien implicats diversos periodistes. Aquests professionals haurien traficat de manera il·legal amb informació privada de personatges coneguts.

Un dels que estaria sent investigat seria Gustavo González, col·laborador del programa. La informació que té l'ex de Rociíto es tractaria «d'una bomba» adverteix. Estaria relacionada amb el suposat accés del paparazzi a una sèrie de detalls policials de Belén Esteban.

La de Paracuellos es va encarregar de fer públic en directe que hi havia una investigació en marxa. No va dubtar a recriminar-li al seu company que pogués tenir contingut privat sobre ella, que havia obtingut, a més, de manera il·lícita.

Antonio David Flores assegut treballant a Telecinco
Antonio David Flores, al plató de 'Sálvame' | Mediaset

«Em va trucar la policia, m'han informat del que tenies a casa meva. Què et creus que soc una delinqüent?», li va recriminar la 'princesa del poble'.

No es tracta de la primera vegada que l'exguàrdia civil carrega contra el programa on va col·laborar. Després d'acomiadar-lo de l'espai no va dubtar a demanar-los i la justícia acabaria donant-li la raó. En aquella ocasió va sortir victoriós.

La productora va ser condemnada a pagar a Antonio David Flores més de 80.000 euros. El jutge instructor va entendre que «l'acomiadament del treballador és nul per vulneració del dret fonamental a l'honor».

Durant tot aquest temps ha comprovat com en els diferents espais de la cadena en parlaven. Continuava sent un personatge molt atractiu per a l'audiència per tot allò que generava al seu voltant. Tot i això, mai ha tingut la possibilitat de donar la seva versió a Telecinco.

Va veure com se li tancaven totes les portes i l'única opció que tenia era obrir un canal a Youtube. En aquesta plataforma podria parlar sense censures i sense dependre de ningú. Antonio David Flores té una legió de seguidors que segueixen sent molt fidels a ell.

En els darrers mesos també ha tingut l'ajuda de la seva filla. Com a col·laboradora de El programa de Ana Rosa ha intentat defensar-lo i aportar nous detalls sobre tot allò que li afectava.

Antonio David Flores manté una bona relació amb Olga

En els darrers dies s'ha parlat molt de la relació que mantenia Antonio David Flores amb qui encara és la seva dona. Una amiga íntima d'Olga Moreno, Marta López, revelava que ella sempre «té paraules molt agradables» sobre l'excol·laborador.

«El que em transmet és normalitat, i que s'entenen fenomenal» en tot allò que fa referència als fills. També va voler pronunciar-se sobre aquesta situació Rocío Flores. Després de fer un viatge amb la sevillana va confirmar que havia estat el seu pare qui es va quedar a cura dels seus fills a Màlaga.

Antonio David Flores caminant pel carrer amb mascareta.
Antonio David Flores sortint de casa de la seva parella | Europa Press

Tot i que passa molt de temps a Madrid, intenta estar molt pendent dels seus fills. Especialment de David i Lola, que són els que més els necessiten en aquests instants. Molt sovint ell s'encarrega de desplaçar-se fins al sud per veure'ls.

Ningú posa en dubte que Antonio David Flores és un gran pare. I això que les batalles judicials li impedeixen passar més temps amb ells.