IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Antonio David se'n va de la llengua en directe i desvela un important secret

Va fer sortir a la llum una dada molt important de 'Supervivientes'

Antonio David Flores al plató de 'Supervivientes'
A Antonio David Flores se li escapa una informació secreta | Telecinco

'Supervivientes' segueix estant en el punt de mira per molts. Les xarxes socials estan criticant molt el concurs, opinant que Rocío Flores té cert avantatge respecte a la resta de participants.

En el debat d'ahir es va produir una cosa que no ha passat desapercebut, i és que Antonio Davidva ficar la pota, tant que els rumors sobre una possible trampa han crescut encara més. Sens dubte, Rocío Flores està sent la principal protagonista de 'Supervivientes 2020', alguna cosa amb el que el seu pare ha d'arrossegar gala després gala i debat després debat.

La nova revelació d'Antonio David Flores no ha ajudat gens a deixar de pensar sobre una possible trampa, ja que a l'ex guàrdia civil se li va escapar en directe en el debat d'ahir la data de la final.

Antonio David se'n va de la llengua

Aquesta peculiar relliscada va posar en un compromís a Jordi González. «Tots els concursants han fet ja un camí llarg i ja els queden cinc setmanes», va dir en directe el pare de Rocío Flores, deixant al descobert que només quedaven cinc gales per conèixer el guanyador o guanyadora de 'Supervivientes'.

El presentador va haver de sortir ràpidament del pas després de la informació que havia deixat anar el col·laborador. «Bé, qui diu 5, diu 7 ...», va respondre Jordi González llevant-li ferro a l'assumpte. Aquest descuit va provocar el riure incòmode d'Antonio David que es va adonar a l'hora que s'havia equivocat.

No se sap com però Antonio David coneix quan serà la data final del concurs. És probable que donades les circumstàncies anòmales d'aquesta edició hagi fet que se'ls comuniqui als familiars la data final del programa, però igualment, això ha suposat una nova onada de rumors que segueixen afirmant que existeix un engany i que, tant a Espanya com a Hondures, Rocío Flores té molt favoritisme.

Twitter no ha trigat a reaccionar, encara que sent sincers, porta reaccionant des del primer dia de 'reality'. La gran majoria dels espectadors coincideixen en el tracte de favor que rep Rocío Flores, i fins i tot molts s'han atrevit a dir que està tot arreglat.


Comentaris

envia el comentari