Antonio David Flores, fora de si, esclata i es busca la ruïna a Telecinco

El col·laborador s'ha quedat sense cap suport entre els seus companys

Imatge d'Antonio David Flores al plató de Supervivientes
El col·laborador s'ha convertit en protagonista de tots els programes del cor en els últims dies | Twitter

Antonio David Flores s'ha convertit en epicentre de Telecinco. Pràcticament tots els programes de la cadena estan qüestionant al col·laborador de 'Sálvame' per les seves últimes actuacions a la televisió. Al llarg de la setmana passada es va donar a conèixer la seva suposada infidelitat a la seva dona Olga Moreno, i ara s'ha relacionat a l'ex Guàrdia Civil amb Marta Riesco, reportera de 'El programa de Ana Rosa'.

Sembla que l'exmarit de Rocío Carrasco està una mica fart de tantes xafarderies. En l'últim programa de 'Sálvame' va rebre el suport del director del programa, el qual el va felicitar per les bones audiències que estan tenint els programes gràcies a tot el que està ocorrent entorn a la seva persona.

Antonio David Flores no sols s'ha convertit en el protagonista del programa on participa, sinó que també ho és en altres programes com 'Socialité', on no es parla d'una altra cosa que no sigui la seva suposada infidelitat.

Ara bé, en aquests moments complicats, el que el pare de Rocío Flores troba a faltar és l'afecte dels seus companys, i és que en les últimes setmanes sembla que tots s'hagin posat en contra seva. Després de ser felicitat per Alberto, un dels directors, el col·laborador esperava el suport dels seus companys.

Però lluny de la realitat, Antonio David no ha tingut cap felicitació, motiu pel qual ha entrat en còlera i ha explotat arremetent contra els seus companys. Només una persona el va felicitar i aquesta va ser Mila Ximénez. «Cal felicitar-lo, perquè va seguir el programa. Estic molt orgullosa de tu», li deia Mila.

Antonio David, sol

«Moltes gràcies Mila, perquè ets l'única companya que m'ho ha dit», ha expressat el col·laborador. El que a Antonio David el molesta és no haver rebut cap mena de suport quan van sortir els rumors sobre la seva suposada infidelitat. «Aquell dia no vaig tenir cap suport al plató», ha exclamat, lamentant no haver tingut cap mena de bon gest per part de cap dels seus companys.

Després d'això, Antonio David ha declarat la guerra a algun dels seus companys, una cosa que a la llarga el pot perjudicar. Sorprenentment, l'ex Guàrdia Civil acumula nombrosos missatges de suport en les xarxes socials, on el defensen respecte a la seva particular guerra amb Carmen Borrego. Malgrat això, es podria haver buscat la ruïna en Telecinco, ja que avui dia es porta malament amb pràcticament tots els col·laboradors dels programes de cor de la cadena.


Comentaris

envia el comentari