Cop baix: Antonio Moreno ataca Belén Esteban utilitzant Fran Álvarez

Belén Esteban ha abandonat el plató després del comentari de Montero

Antonio Montero al plató de 'Sálvame' el 7 de gener de 2020
Antonio Montero porta dies darrere del desprestigi de la seva companya Lydia Lozano| Telecinco

Només han fet falta trenta minuts de programa perquè Antonio Montero es cobri una nova víctima, i avui ha estat el torn de Belén Esteban. La col·laboradora ha volgut posar a la dona d'Antonio Montero, Marisa Martín Blazquez, com a exemple de periodista que se sol equivocar amb les seves informacions. Aquesta comparativa no ha agradat a Antonio Montero i ha esclatat contra la col·laboradora de la pitjor de les maneres possibles.

Per això, Montero ha demanat a Belén que no parlés de la seva dona i que molt menys la fes servir per a atacar-lo a ell. El periodista no s'ha quedat aqui, i també li ha dit que si ella anava parlant de la seva dona, ell es posaria a parlar de Fran Álvarez i no li agradaria res del que podia explicar. Belén, molt enfadada, ha respost que comencés a parlar del que volgués.

Ha abandonat el plató

El desafortunat comentari ha fet que Belén abandonés el plató del programa, però abans s'ha volgut dirigir a Montero per dir-li 'porc'. Els companys han desaprovat el comentari de Montero i han defensat a Belén dels atacs despietats de l'exmembre de 'Dónde estás corazón'. 

Cal recordar que Belén ha tingut un perfil molt baix durant els dies posteriors a la defunció de Fran. Va optar per no anar al funeral, però si que va ser al tanatori i va donar suport a la família. Després d'això, però, va desaparèixer, entenent que ella no era notícia i que el dolor provocat per l'adeu de Fran no podia tractar-se en la televisió.

La última setmana es va especular bastant amb la possiblitat que Belén fes un 'Deluxe' aprofitant l'oportunitat, però no va ser així, si no que ha tornar a la televisió amb els seus compays sense voler-ne parlar. Només se'n va recordar del fill de Fran i de la seva mare, Maruja, en un preciós gest. És normal que els companys defensessin a Belén, que ha mostrat la seva millor imatge en aquests dies, on segur que no ho ha passat res bé.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari