IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Antonio Orozco no pot aguantar les llàgrimes i s'enfonsa a 'La Voz Kids' en recordar la mare del seu fill

Sara, una concursant de tan sols 15 anys, va interpretar «Te dejé marchar», i el 'coach' es va emocionar recordant amb tristesa la mort de Susana Prat

Antonio Orozco, muy emocionado en 'La Voz Kids'
Antonio Orozco, visiblement emocionat a 'La Voz Kids' | Telecinco

Antonio Orozco no va poder aguantar les llàgrimes, i va trencar a plorar desconsoladament després d'una de les actuacions de la passada nit a 'La Voz Kids'. I és que la primera semifinal del programa de Mediaset va deixar un moment força emotiu, perquè el 'coach' es va emocionar molt amb una de les primeres participants, Sara, de tan sols 15 anys, que va pujar a l'escenari amb la cançó 'Te dejé marchar', de Luz Casal. 

Una pèrdua que Antonio Orozco no ha pogut superar

El motiu d'aquest plor del cantant amb la cançó de Sara és que va fer-lo recordar Susana Prat, la mare del seu nen, que va morir l'any passat després de patir una dura malaltia.De fet, la seva pèrdua va ser un dels cops més durs que ha rebut mai Orozco, i sembla que encara no ho ha superat.

En un primer moment, l'intèrpret va intentar amagar la seva emoció tapant-se la cara amb les mans, però finalment va acabar enfonsant-se, i va començar a plorar amb desconsolació. En acabar de cantar la petita, Rosario Flores es va veure obligada a dirigir-li unes paraules. 

«Ho has fet molt bé, vida meva. Perquè la música és el més bonic que tenim els éssers humans per plorar, per cridar, per riure... I quan hi ha artistes com tu que cantes amb aquella sensibilitat doncs ens fas plorar, i això és el més bonic de la música», va dir. 

Orozco abraza a Sara tras su actuación que le ha provocado muchas emociones
El cantant va donar-li les gràcies a la petita després de la seva actuació | Telecinco

 

El cantant es va voler explicar

Després de la intervenció de Rosario, Orozco va poder pronunciar també algunes paraules, encara molt emocionat. «Jo només et puc dir una frase que va escriure Alejandro Sanz: 'Una llàgrima és un presoner que s'ha escapat de la presó'. En realitat no hi ha res que et pugui dir, ni cap paraula que pugui igualar aquestes llàgrimes. Així que et puc donar les gràcies», va afegir el cantant. 

Tot i això, Antonio Orozco va voler explicar el motiu de la seva emoció: «Són moments difícils per a mi, i sé que hi ha moltes persones que, com jo, tenim molt de compte a cuidar d'allò més senzill, el més fàcil, el que tenim més a prop».

«S'ha de tenir molt de compte amb deixar marxar segons quin tipus de coses o persones», va continuar el cantant, fent referència a la mort d'un dels seus millors amics, uns mesos abans de l'inici de les gravacions del programa. 


Comentaris

envia el comentari