Primer pla d'Antonio Pagudo

Antonio Pagudo, de 'LQSA', deixa mut tothom en explicar qui és la seva dona

Antonio Pagudo fa emmudir al plató d'El Hormiguero' després de la seva confessió

Antonio Pagudo i María Hervás van ser els convidats d'aquest dimecres a El Hormiguero. Parlem de dos actors molt coneguts gràcies a la seva feina a la televisió i al cinema.

Antonio Pagudo i Hervás van treballar junts en la sèrie de TelecincoLa que se avecina, on eren parella a la ficció. Això sí, fa un temps tots dos van abandonar la comèdia de Telecinco per obrir-se nous camins professionals.

Els convidats de Pablo Motos van anar al programa a presentar la seva nova pel·lícula Por los pelos. L'actor va haver de patir un notable canvi d'imatge per poder treballar en aquesta producció. «M'afaitaven cada matí el cap i a partir d'aquí començaven a pintar, després col·locaven un tul amb els pelets petitets», va confessar.

Després de revelar a grans trets de què tractava la pel·lícula, l'audiència del programa s'ha quedat impactada amb una revelació de l'ex de LQSA.

Antonio Pagudo impacta l'audiència en revelar qui és la seva dona

I és que ahir va sortir a la llum que la parella de l'actor és una treballadora més d'El Hormiguero. Per tant, Motos tenia al seu poder molts detalls de la parella del convidat.

La parella del conegut actor de LQSA treballa al departament de convidats. Això vol dir que una part del guió de la seva entrevista el va preparar la seva companya de vida.

Captura d'Antonio Pagudo al plató d''El Hormiguero'.
Antonio Pagudo va revelar per fi la identitat de la seva parella. | Atresmedia
 

«És cert que teniu un contracte de renovació que heu de signar cada any?», li qüestionava el presentador de Requena. «Sí, jo venia de relacions molt dolentes i creia que la solució era fer contractes a curt termini», va sostenir.

«Sento que està bé, ara em toca, divendres renovo, no faré com Mbappé», assenyalava davant les rialles del públic present al plató.

El cas és que aquest no és l'únic mètode que duen a terme perquè la flama de l'amor es mantingui viva. Pagudo també va revelar que té un pacte en cas que algun dels dos li posi les banyes a l'altre.

El mètode curiós d'Antonio Pagudo per mantenir viva la seva relació

«Doncs sí, perquè si passa, no em vinguis a mi amb el problema, si passa, millor que no t'assabentis», va assegurar aquest davant l'impacte de tots. María Hervás, l'altra convidada d'ahir a El Hormiguero estava molt d'acord amb aquest punt de vista.

«Jo ho comparteixo, la meva tendència és ser fidel perquè soc lleial per naturalesa, sobretot perquè no tinc temps per ser infidel. Però si passa, no vull que m'ho expliqui la meva parella si vull seguir tenint un equip amb aquesta persona», assegurava l'actriu espanyola.

Antonio Pagudo en una imatge promocional de 'La que se avecina'
Antonio Pagudo ha deixat tothom en silenci al plató d'Antena 3. | Telecinco

 

Després de parlar llargament del tema sentimental, el programa va fer un gir i van treure a la llum alguns fenòmens paranormals que van posar la pell de gallina a més d'un.

«Vaig començar a escoltar programes, a realitzar meditacions guiades i a relaxar-me»

Hervás va apuntar que parla amb les seves àvies mortes: «Ho faig al teatre. Bàsicament les exploto perquè elles no em poden dir res, els demano coses com que em toquin el cap per relaxar-me…», va explicar.

Per part d'Antonio, ell va confessar que tenia una obsessió amb els viatges astrals i poder sentir que sortia del seu propi cos. «Vaig començar a escoltar programes, a realitzar meditacions guiades i a relaxar-me», deia l'actor de Por los Pelos.

La seva tenacitat va ser recompensada i va poder fer-ho realitat. «Una nit vaig sentir de forma conscient, que m'elevava del cos, i quan portava com 40 centímetres o així, vaig tenir molta por i vaig tornar al meu cos. La sensació és com quan et despertes perquè caus mentre dorms, però totalment conscient», explicava davant la sorpresa de Motos i la seva companya de repartiment.

▶️ Boris Izaguirre utiliza a los dinosaurios para justificar su infidelidad