Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Antonio Ruiz, el murcià aturat capaç de respondre correctament les 25 preguntes d' 'El Rosco' de 'Pasapalabra'

L'home va aconseguir fer-se amb el premi del programa
Imatge d'Antonio Ruiz abans de competar el 'Rosco' de 'Pasapalabra' | cedida
 

Antonio Ruiz es va convertir aquest passat dimarts 19 de desembre al nou guanyador del premi acumulat de 'Pasapalabra', quan es va endur a casa un total d'1.164.000 euros després de 126 programes participant en l'exitós concurs. Fa tan sols uns dies que Antonio va superar el rècord de participacions en el programa i després de la seva victòria va complir la seva paraula i es va rapar el cap per acomiadar-se.

 

La paraula 'Jaruzelski' ha estat la que ha permès a Antonio emportar-se un impressionant premi després de respondre correctament a les 25 preguntes d''El Rosco' que li ha fet Christian Gálvez, seguint la mecànica habitual del concurs.

 

A més del rècord de permanència, Antonio també va batre el rècord de segons acumulats en el programa, convertint-se en un dels participants històrics d'un concurs que porta ja gairebé 18 anys en antena, primer a Antena 3 i després fent-se un espai insubstituïble a Telecinco.

L'home va participar en un total de 126 programes, dels quals 98 va resultar guanyador, 12 va empatar i 16 va perdre, tot i que després va ser repescat a la cadira blava. El participant va comptar amb l'ajuda de Dafne Fernández i l'actor Carlos Hipólito i es va imposar al seu contrincant Carlos, flanquejat pels actors Marta Torné i Raul Arévalo.

Antonio Ruiz és el guanyador d'1.164.000 euros a 'Pasapalabra' | Telecinco

 

Antonio no té treball 

Antonio ha aconseguit tota una fita de la televisió, el premi milionari de 'Pasapalabra'. Però igual que la victòria, que no va ser gens fàcil, tampoc ho és la seva vida. L'home es troba en situació d'atur, va estudiar FP II en Imatge i So, encara que la seva gran passió per la música el va fer cursar fins a tercer de piano i quart de solfeig.

 

El seu encant per les paraules i el seu gran nivell cultural reflectit en tots els programes de 'Pasapalabra' li escau de la seva família: «Del meu pare, l'amor per la lectura i de la meva mare, l'etimologia». A més, Antonio també va parlar dels diners aconseguits i confessa que vol invertir-ho en la seva filla, per donar-li la millor educació. A més, vol obrir una llibreria d'exemplars de segona mà i finalment, viatjar amb la seva dona a Vancouver o Nova York.

Novetats al programa

Cal assenyalar que a partir d'aquest dimecres 20 de desembre, el concurs presentat per Christian Gálvez començarà la seva programació especial de Nadal amb una sèrie de programes especials en què s'enfrontaran tretze dels millors concursants que han passat durant tot l'any pel programa de Telecinco. A més, es realitzaran tres entregues més sobre la temàtica nadalenca específica, els dies 25 de desembre i 1 i 5 de gener.

Comentaris