Antonio Tejado lamenta el seu comportament amb la seva ex Chayo Mohedano

El col·laborador va passar per ‘La corba de la vida’ de ‘GH D’UO’ i es va emocionar recordant la seva relació amb la neboda de Rocío Jurado: «Aquella relació me la vaig carregar jo al 90%»

Antonio Tejado emocionat a 'la corba de la vida'
Antonio Tejado emocionat a 'la corba de la vida' | TELECINCO

A Antonio Tejado li va tocar passar per ‘La corba de la vida’, de ‘GH Dúo’, i es va mostrar molt penedit i emocionat en recordar la seva relació amb Chayo Mohedano. No és el primer intent de ‘reconciliació’ que ens deixa aquesta edició de ‘GH DÚO’, ja que fa uns dies Sofía Suescun i Alejandro Albalá van sorprendre el públic amb la reconciliació que van protagonitzar a sota  dels llençols d’un dels llits de la casa de Guadalix.

Molts canvis a la vida d’Antonio Tejado

Segons informa ‘La Coctelera’, Antonio Tejado va explicar durant el programa, visiblement emocionat, que va conèixer a la filla de Rosa Benito quan aquesta el va ajudar a trobar feina en l’equip de producció d’un programa que ella presentava. «Va començar una cosa molt bonica en un món nou per a mi i en el qual jo em sentia realitzat. Tenia la sensació que era útil».

Antonio Tejado explicant 'la corba de la vida'
Antonio Tejado explicant 'la corba de la vida' | TELECINCO

 

«La meva vida va arribar molt amunt amb el naixement del meu fill Antonio. Aquell és un dels moments més importants de la meva vida. La corba baixa quan es trenca la meva relació amb Chayo». D’aquesta manera, Tejado explicava els canvis que havia patit en la seva ‘línia de la vida’.

«Era un immadur»

El presentador Jorge Javier Vázquez, veient les mostres de penediment d’Antonio Tejado, li va preguntar si en alguna ocasió havia demanat perdó a la filla de Rosa Benito, i ell no va dubtar en respondre afirmativament: «Sí, tot i que suposo que no m’haurà perdonat i els seus motius tindrà».

I és que la seva exparella, ha passat per diferents platós de televisió acusant Antonio de no haver estat fidel quan eren parella. Tot i això, Antonio, va assumir la seva responsabilitat i va reconèixer que el principal culpable que aquella relació s’acabés va ser ell. «Aquella relació me la vaig carregar jo al 90%. Era molt jove, un immadur. No li vaig donar bona vidano li vaig ser fidel en diverses ocasions... En fi, em vaig comportar com un imbècil» va reconèixer.

Bons records amb Chayo Mohedano

El col·laborador va voler deixar les portes obertes per una possible reconciliació per quan acabi el concurs, i tot i que el seu divorci va estar marcat per les demandes, ell mateix reconeixia que li feia molta pena la situació actual, en la qual ni es parlen. «A mesura que un va complint anys i se li marxa la ‘xuleria’ i la prepotència, li dóna més importància a estar tranquil. M’agradaria fer les paus amb ella pel bé del nostre fill, encara que no sé si ella ho acceptaria».

Antonio Tejado, Chayo Mohedano i el fill que tenen en comú quan encara eren parella
Antonio Tejado, Chayo Mohedano i el fill que tenen en comú quan encara eren parella | Mujer Hoy

 

Antonio no tenia cap inconvenient en reconèixer els bons moments viscuts amb Chayo, tot i que lamentava que el concepte de felicitat que tenia quan estava amb ella, era molt diferent del d’ara. «D’alguna manera, jo vaig ser feliç amb ella. Però en aquell moment jo tenia un concepte de la felicitat desvirtuat. Pensava que la felicitat era tenir bons cotxes, anar als millors restaurants... Amb 20 anys, per mi la felicitat era viure en uns altres nivells. Després he descobert que no és així... Tinc molts bons records de Chayo, és una dona molt graciosa. Els bons records que tinc d’ella són de molts riures.

 

Alba i Candela, les altres dues dones de la seva vida

No només va parlar de la seva relació amb Chayo Mohedano, sinó que Antonio Tejado va aprofitar el seu pas per ‘La corba de la vida’ per parlar de les seves altres dues relacions sentimentals.

Sobre Alba va dir que «va ser una dona molt important en la meva vida. Em va donar la meva filla Emma. Amb ella hauria estat tota la vida, però a ella se li va acabar l’amor. Tot i que mantinc una bona relació, amb ella vaig pagar una mica el que li vaig fer a Chayo. Jo l’estimava molt i va ser ella la que em va deixar d’estimar».

Antonio Tejado i Candela, a 'la curva de la vida'
Antonio Tejado i Candela, a 'la corba de la vida' | TELECINCO

 

I per últim, amb la seva companya del concurs de ‘GH DÚO’, Candela, també assegura que va ser molt feliç però que no passen pel seu millor moment. Tot i aquest mal moment, Antonio va assegurar per activa i per passiva que no li havia estat infidel mai, a la qual cosa ella va respondre «si ell ho diu, jo confio en la seva paraula».

  • També et pot interessar: Toc d'atenció de Jorge Javier Vázquez al concursant de 'GH DÚO' Antonio Tejado

Comentaris

envia el comentari