Antonio Tejado passa la seva primera nit fora de 'GH' amb Ylenia en un hotel

Els dos exconcursants van sortir de festa per Madrid després de la gala i, segons avança la revista 'Lecturas', haurien acabat junts la vetllada

Tejado i Ylenia
Tejado i Ylenia van protagonitzar moments eròtics i sensuals en una festa a la casa   | Telecinco

Sembla que Antonio Tejado i Ylenia no van acabar la feina durant la seva nit de passió abans d'abandonar la casa de Guadalix. Sembla que allò no va ser només cosa d'una festa entre amics amb alcohol pel mig. Després de ser expulsat de 'GH DÚO', el polèmic concursant va retrobar-se amb la rossa, no només a plató. Tots dos haurien passat la nit junts en un hotel, tal com avança la revista 'Lecturas'.

Antonio i Ylenia van sortir de festa per Madrid aprofitant que tots dos són ara fora del 'reality'. El dia següent, el reporter Omar Suárez va esperar fora de les portes de l'hotel on s'hauria allotjat la parella. Tejado va sortir abans que Ylenia, acompanyat de la seva mare, María José, qui casualment aprecia molt la jove. L'exconcursant, tot i atendre amablement el reporter, no va voler fer declaracions. Serà en el debat d'aquest diumenge a la nit quan parli del seu pas pel programa i de la seva presumpta relació amb Ylenia.

Tejado i Ylenia
Imatges dels exconcursants de 'GH DÚO' gaudint de la nit madrilenya   | Instagram

 

La mare de Tejado: «Ylenia és l'Antonio, però en noia»

María José, la mare d'Antonio Tejado, ha defensat el seu fill a mort des del plató. Ara, un cop expulsat, segueix comentant la jugada. Aquesta vegada s'ha pronunciat sobre Ylenia, apuntant que li cau molt bé. «M'encanta, és una nena de veritat. Quan la veia a casa pensava 'Ylenia és Antonio en noia'», confessava. Qüestionant-se si Ylenia podria convertir-se en la seva jove, María José afegia que «es tenen un afecte molt especial» i que els veu «molt amics». 

Dues pèrdues importants per al programa

Antonio Tejado al plató de 'GH DÚO'
Antonio Tejado ha estat a l'ull de l'huracà per les seves disputes amb María Jesús a Guadalix   | Telecinco

 

A banda del que opinin defensors i detractors d'Antonio Tejado i Ylenia, tots dos eren peces clau que ha perdut el 'reality' de Telecinco. L'audiència els ha volgut fora, però el cert és que el concurs trobarà a faltar les polèmiques i moments televisius que regalaven.

Ell, amb la seva relació, primer d'amor i després d'odi, amb Maria Jesús, que segueix concursant, i pels seus enfrontaments amb la seva exparella, Candela Acevedo. I ella, pel seu caràcter explosiu, les seves disputes amb María José i els seus balls eròtics i sensuals amb Antonio abans d'abandonar 'GH DÚO'.


Comentaris

envia el comentari