Primer pla d'Anuar Beno.

Anuar Beno confessa el seu problema i trenca a plorar

Anuar Beno s'acomiadava de 'Supervivientes' emocionant tothom amb la seva revelació

Anuar Beno s'ha convertit en el nou expulsat de Supervivientes. El germà d'Asraf no ha convençut l'audiència i perdia davant de Mariana i Yulen. Va ser una nit molt complicada per al supervivent que no va poder contenir l'emoció en acomiadar-se del concurs.

Tot i haver-se enfrontat a la majoria dels seus companys, Anuar es negava a abandonar l'illa sense reconciliar-se amb tots. Ho feia amb llàgrimes als ulls i confessant en directe quin havia estat el seu problema durant el concurs.

Anuar Beno se'n va d'Hondures confessant el seu problema

Anuar Beno ha estat un dels concursants més polèmics de Supervivientes 2022. Només posar un peu a l'illa, va protagonitzar grans enfrontaments amb diversos dels seus companys. A més, també va ser sancionat per haver fet trampes amb el foc.

Quan el concurs ha arribat al seu equador, el germà d'Asraf s'enfrontava a la primera cerimònia de salvació. Malauradament, l'audiència va decidir que havia de continuar nominat i ahir va ser expulsat de l'illa.

Anuar Beno plorant
Anuar Beno es converteix en el nou expulsat del reality. | Mediaset
 

Ara, haurà de conviure amb Marta Peñate, qui el va rebre a Playa Paraíso amb els braços oberts. En el comiat, el jove va voler demanar perdó pels seus errors i va pronunciar un discurs ple d'emoció.

«Que complicat, miro enrere i amb tots he compartit un moment bonic», deia amb llàgrimes als ulls. Uns segons després, reconeixia davant de tots quin havia estat el seu problema durant el concurs.

«Vull demanar-vos perdó, m'he adonat aquí que no soc tan 'guai' i divertit com pensava», confessava. «Tinc les meves tares, coses en mi que he de millorar, sou uns titans!», finalitzava sense poder contenir les llàgrimes.

Anuar es va acomiadar de cadascun dels seus companys d'aventura, i va tenir unes paraules boniques per a ells. Especialment per a Kiko Matamoros, amb qui va començar portant-se bé, però amb qui finalment va acabar enfrontant-se. «Kiko, el que he après amb tu i el que he viscut aquí ho porto al cor», li va dir al col·laborador.

Anuar Beno s'esfondra: «Perdoneu-me per tot»

Fent gala d'un acte de generositat, Anuar Beno reconeixia les culpes i que la convivència amb ell no havia estat gens fàcil. «De veritat, perdoneu-me per tot, se m'ha acabat un somni, ens veiem fora», finalitzava el seu discurs.

Sens dubte, un dels moments més emotius viscuts a la gala del passat dijous 16 de juny. Tant que, fins i tot, Jorge Javier no va poder evitar sentir-se commogut per les paraules del supervivent.

Captura d'Anuar Beno acomiadant-se dels seus companys de 'Supervivientes'.
Anuar Beno reconeix, entre llàgrimes, que no és tan 'guai' com creia. | Mediaset

 

«Lara, estaràs amb mi que ha estat un dels discursos de comiat més emotius des que presentem Supervivientes», opinava el presentador. «I dels més honestos i més sincers», afegia.

Per Jorge, que Anuar hagi estat capaç de reconèixer davant de tots que «no soc tan 'guai' ni tan divertit com jo pensava», li sembla «absolutament brutal». Sobretot per la capacitat que ha tingut el jove de parlar de «les habilitats que ha de millorar».

Un acte de reconeixement personal que demostra que el germà d'Asraf és capaç de parlar i reconèixer els seus problemes. «A més del que hagis après a Supervivientes, ja has guanyat amb tot el que t'emportes com a persona», opinava Lara.

Anuar Beno pateix una caiguda i és atès pels metges
Anuar Beno demana perdó als seus companys pel seu comportament durant el concurs. | Mediaset
 

Com a comiat, tots els supervivents es fonien en una abraçada per acomiadar el seu company, brindant-li així un últim adeu. Ara tot torna a quedar en mans de l'audiència que decidirà diumenge que ve si abandona definitivament l'illa.

De moment li queden uns dies de convivència amb Marta que ja s'ha convertit en el paràsit per excel·lència del reality.

▶️ Ana María Aldón confiesa que ya ha tomado una decisión definitiva