L'anunci de Rajoy que ha deixat tothom bocabadat

L'expresident del Govern visitarà 'El Hormiguero' el pròxim 10 de desembre

Mariano Rajoy després de abandonar la política
Mariano Rajoy visitarà el plató de 'El Hormiguero' | GTRES

Una moció de censura va posar fi a la vida política de Mariano Rajoy, i també amb les seves aparicions a la televisió. Ara, després de més d'un any, l'expresident del Govern tornarà a un plató, i ho farà com a convidat de 'El Hormiguero'.

Retorn de Rajoy a la televisió

El pròxim 10 de desembre, 'El Hormiguero' té una cita amb Mariano Rajoy, o millor dit, l'expresident del Govern té una cita amb Pablo Motos, que ha aconseguit pactar una entrevista amb l'exlíder del PP. La confirmació ha estat molt inesperada, ja que Rajoy ha estat molt de temps allunyat dels mitjans i fins i tot de la vida pública. El presentador de 'El Hormiguero' té tot un repte al davant.

Pablo Motos ja té experiència amb polítics

Aquesta entrevista, serà la seva primera aparició als mitjans després de més d'un any apartat. Pablo Motos intentarà conèixer quina és l'opinió de Rajoy sobre el que està passant a Catalunya, sobre el resultat de les eleccions o sobre l'auge de VOX. Tot això ho farà en un format molt diferent del que Rajoy no està acostumat. 'El Hormiguero' tot i ser un programa d'entreteniment, ja sap el que és acollir polítics al seu programa. Durant aquesta campanya electoral, tots els màxims dirigents van visitar a Pablo Motos, a excepció de Pedro Sánchez que no va acceptar la invitació.

Pablo Motos entrevistant el líder de VOX, Santiago Abascal
Pablo Motos durant l'entrevista amb Santiago Abascal | GTRES

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari