L'apassionat petó que acaben de protagonitzar dos 'Supervivientes'

Els concursants implicats han reaccionat als rumors

Albert Barranco a 'MYHYV'
Els concursants implicats han reaccionat als rumors | Cuatro

'Supervivientes' continua en joc i s'hi ha viscut pràcticament de tot, però aquest diumenge, gràcies a un dels jocs del programa, s'ha descobert la gran tensió sexual que existeix entre dos concursants del programa. La prova consistia a menjar sushi sobre els cossos dels seus propis companys, que feien de taula. 

Ana Maria Aldon aprofitava l'ocasió per recrear-se en les llepades sobre el pectoral d'Albert Barranco, però la veritable passió sorgia entre el català de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' i una altra supervivent.

Frec de llavis a Hondures

L'edició del 'reality' començava amb un amor precipitat entre Ivana Icardi i Hugo Sierra, ara ja més que passat. Tant, que la jove ha protagonitzat un apassionat petó amb Barranco en prendre-li un tros de pastís al català. En fregar-se els llavis, han saltat les alarmes entre els concursants.

El mateix José Antonio Avilés s'ha encarregat de treure el tema i demanar opinió a les dones de l'illa. Ha obert el debat a Hondures sobre si hi ha tensió sexual no resolta entre els dos protagonistes.

Parlen els protagonistes

Després d'una pluja d'idees entre companys, Avilés ha tirat pel dret i ha volgut preguntar directament als protagonistes de la història, que s'han pres el seu comentari amb humor. I és que Albert Barranco té qui l'espera a Espanya, ja que va entrar amb parella al concurs. Ivana, en canvi, està sola, després de la seva ruptura televisada amb Hugo Sierra

Ara els rumors corren doncs entre el català i la italiana, després que Barranco fos també objecte de comentaris sobre una suposada relació clandestina amb Rocío Flores, que mai s'ha acabat confirmant.


Comentaris

envia el comentari