Els aplaudits 'zascas' de Sandra Barneda a 'La isla de las tentaciones 2'

La presentadora s'ha anat guanyant l'afecte dels teleespectadors amb comentaris cap a alguns concursants

Sandra Barneda al plató de 'Viva la vida'
Sandra Barneda arrasa a xarxes amb els seus comentaris a 'La isla de las tentaciones' | Telecinco

'La isla de las tentaciones 2' està arribant al final, i la veritat és que aquestes setmanes ens han passat volant. Aquest programa ha aconseguit mantenir-nos enganxats a les xarxes i a la pantalla per veure l'evolució dels concursants.

Encara que no és novetat, ja que l'any passat vam descobrir aquest format tan especial, la veritat és que ha aconseguit mantenir la intriga, fent que caiguem en les seves xarxes i, a cada programa, ens asseguem davant el televisor a l'espera de novetats i xafarderies.

Però, admetem-ho: molts de nosaltres crèiem que aquest nou lliurament no estaria a l'altura de la primera edició. I encara que en alguns aspectes seguim mantenint aquesta idea, la veritat és que ens hem endut una gran sorpresa amb la nova presentadora de 'La isla de las tentaciones', Sandra Barneda.

Mónica Naranjo va deixar el llistó molt alt amb els seus comentaris i la seva actitud: seriosa però sense perdre el criteri. De fet, els 'memes' amb les seves expressions segueixen circulant per la xarxa. A causa de totes les bones característiques de Mónica Naranjo, molts van criticar a Sandra Barneda quan es va saber la notícia que seria la nova presentadora del 'reality'.

«Que em posin a Sandra Barneda com a presentadora de 'La isla de las tentaciones' em molesta» o «'La isla de las tentaciones 2' fa olor de fracàs que 'flipes', passar d'una presentadora amb el talent de Mónica Naranjo a la sense sal de Sandra Barneda i un càsting que teniu amb ganes de marcar-se un Estefania 2.0», són alguns dels molts comentaris que es poden llegir a Twitter.

Sandra Barneda, aplaudida en xarxes

Doncs bé, després d'aquestes setmanes de 'reality', sembla que l'opinió de molts teleespectadors ha canviat, un fet que s'ha guanyat Sandra Barneda a cop de 'zascas' elegants però potents. I és que la presentadora va aconseguir conquistar als teleespectadors quan Patry va demanar, amb un to autoritari, una foguera amb la seva parella: «Sandra, seré clara una altra vegada: vull una foguera amb Alessandro». Sandra Barneda va contestar, amb elegància però amb serietat: «I jo et responc clarament que hauràs d'esperar».

A part d'aquest 'zasca' que va conquistar les xarxes, al programa de l'11 d'octubre vam poder veure com Sandra representava a tots els teleespectadors a la foguera amb els nois. La presentadora li preguntava a Tom, després de veure imatges de Melyssa destrossada: «T'imaginaves veure-la i sentir el que has sentit?». Tom, sense pensar-s'ho dues vegades, contestava amb un «no, soc una persona molt sensible». Sandra Barneda, totalment descol·locada, li preguntava a Tom: «Tu?». Aquesta resposta va ser molt aplaudida en xarxes.

D'altra banda, en aquesta mateixa foguera, Tom va esmentar en diverses ocasions que Melyssa era una persona molt gelosa. En una d'aquestes vegades, Sandra Barneda li va preguntar directament: «Com creus que Melyssa pot superar tota la seva gelosia amb tu veient això?», com sempre, sense perdre l'elegància però conservant la raó.

Tom, acorralat, contestava: «Hem de parlar, un petó ho podria perdonar, però això és una altra cosa». Imaginem que no deu ser fàcil per a una presentadora mantenir-se imparcial quan ha vist a Melyssa esfondrar-se davant d'ella, de manera que entenem que les xarxes aplaudeixin els seus comentaris cap a Tom.

Sembla que Sandra Barneda ha sabut guanyar-se l'afecte dels teleespectadors que, en un principi, no tenien molta esperança en què fos la candidata ideal per conduir aquest 'reality'. I, a tu, què t'està semblant?


Comentaris

envia el comentari