ÚLTIMA HORA

👉 El Govern estudia excloure els nens de la limitació de les reunions

Telecinco es planteja renovar el contracte de María Teresa Campos

La relació laboral de la presentadora amb la cadena finalitza el pròxim mes de març

María Teresa Campos podria posar-se al capdavant d'un nou programa de Mediaset | CatalunyaDiari.cat

María Teresa Campos podria tornar molt aviat a Telecinco. Segons va avançar 'La Coctelera', la presentadora podria estar negociant amb la cadena la seva reincorporació televisiva fins i tot abans que finalitzi el seu contracte laboral el pròxim mes de març.

Aquesta bona notícia per a Campos se suma a una altra més important que va rebre recentment de la mà de la seva filla, Terelu Campos, la qual ja ha rebut l'alta mèdica en relació amb el seu tractament per acabar amb el càncer de mama que patia. I és que a nivell personal, María Teresa està vivint un moment molt dolç, ja que també està molt enamorada de l'humorista Bigote Arrocet.

Un dur comiat a 'Qué tiempo tan feliz'

Però no tot és un camí de roses per a la presentadora perquè cal recordar que va veure com es cancel·lava 'Qué tiempo tan feliz', el seu programa de les tardes del cap de setmana que ara ha sigut substituït per 'Viva la vida'.

María Teresa Campos durant l'emissió de 'Las Campos' | Telecinco

 

Tot i això, la cadena sembla que està molt interessada a seguir comptant amb ella de cara al futur. El seu contracte laboral s'acaba el pròxim mes de març però, segons va assegurar Pilar Eyre al blog de 'Lecturas', Telecinco voldria oferir un programa a María Teresa abans que caduqui el seu contracte.

  • També pots llegir: María Teresa Campos té alguna seqüela de l'ictus que va patir 

En el cas que aquesta notícia es fes realitat, la veterana presentadora tornaria a estar al capdavant d'un programa després d'estar un temps allunyada d'aquesta tasca, ja que els seus últims treballs s'han limitat a fer aparicions esporàdiques a 'Sálvame' i a ser una de les protagonistes del reality 'Las Campos'.

Convidada a 'Mi casa es la tuya'

María Teresa Campos i Jorge Javier Vázquez | Catalunyadiari.cat

 

De moment, el que sí que és segur és que María Teresa serà una de les pròximes convidades al programa 'Mi casa es la tuya' de Bertín Osborne. Durant la seva intervenció, la presentadora obrirà als espectadors les portes de la seva casa i estarà acompanyada per Bigote Arrocet.

Per la seva part, la seva filla Terelu Campos va donar una idea a Telecinco sobre el futur espai que podria presentar la seva mare. En concret, va dir a 'Sálvame' que podria fer una entrevista a Isabel Pantoja.

  • Notícia relacionada: Terelu Campos passarà per quiròfan per tercer i últim cop

Comentaris

envia el comentari