La cara d'Andrea Janeiro

Apunten a Andreíta: «Belén Esteban ha perdut molts diners en el seu negoci més gran»

Les conseqüències de la petició d'Andrea Janeiro perquè la seva mare no critiqui Jesulín de Ubrique

Belén Esteban és una de les cares més mediàtiques del món televisiu des de fa anys, encara que a la seva filla Andrea Janeiro no li faci gràcia. La col·laboradora de 'Sálvame' fa gairebé dues dècades que ven la seva vida a la televisió i a través de diferents exclusives a les revistes més importants del nostre país. En els darrers anys, Belén ha criticat menys el pare de la seva filla i la seva dona, María José Campanario, però sempre ha estat amb el nas posat al torero nascut a Ubrique.

Belén Esteban, coartada per Andrea Janeiro a l'hora de criticar Jesulín

Esteban va viure una relació sentimental amb Jesulín que va ser curta, però que li ha donat un gran rèdit econòmic a llarg termini. Segurament, del que n'està més orgullosa és de la filla que va tenir amb el torero. En complir la majoria d'edat, Andrea va demanar a la seva mare que no parlés més en públic de la família Janeiro, ja que la jove vol viure tranquil·la i aliena a la guerra mediàtica que han mantingut els pares al llarg dels anys.

Belén Esteban i la seva filla, Andrea Janeiro
Andrea Janeiro prega a Belén Esteban que no parli malament dels Janeiro a 'Sálvame' | GTRES

Sovint, Belén confessa que es mossega la llengua en parlar del 'diestro' perquè sap que a casa l'espera la seva filla enfadada. Andrea Janeiro no vol entrar en aquest món i així li ho va deixar clar a la seva mare. Des que va fer públic el seu comunicat, els reporters de la premsa rosa ja no la persegueixen i ni tan sols se l'anomena. Però la seva mare no pot evitar treure-la a la palestra quan veu alguna injustícia de Jesulín cap a ella.

Belén Esteban critica Jesulín malgrat les advertències de la seva filla

Belén Esteban va saltar contra el seu ex fa poques setmanes al plató de 'Sálvame' en assabentar-se que Jesulín li pagaria l'operació de pit a la seva filla petita, Julia Janeiro. La madrilenya es queixava que no li va pagar els estudis a la seva altra filla, l'Andrea. «El que em molesta», va admetre, «és que a una li paguin els pits i a l'altra no se li pagui ni la meitat de la carrera». «Aquí sí que es veuen fills de segona, gràcies per res», sentenciava.

Muntatge de Jesulín de Ubrique i Andrea Janeiro
Andrea Janeiro ha demanat a la seva mare que no critiqui Jesulín a la televisió | La Noticia Digital

Belén es queixava, però advertia que no anava en contra de Júlia, de qui assegurava que mai podria dir res dolent. Tanmateix, «a una li negues a pagar-li els estudis, bé, a pagar-li la meitat perquè se li va enviar tota la informació. I després n'envies una altra a Nova York? En 22 anys una Barbie embarassada? Home!». Aquesta era la queixa de Belén, que, a més, deixava de banda María Jose Campanario de la jugada.

El gran problema de Belén Esteban per renovar per 'Sálvame'

Belén sap que ha de callar per no disgustar la seva filla, però aprofita això per criticar el seu pare. «Quina sort tens que la teva filla no em deixi parlar, si em deixés parlar et cauria la cara de vergonya», assegurava. «A cadascú li dol el que és seu, i la pena és que a ell no li dol el que li ha de fer mal. Jesús, que no t'ho expliquin, tu que tens alta tecnologia en tot, rebobina», li demanava Esteban.


Belén Esteban acaba contracte el proper mes de desembre i no és segur que continuï al programa que tant èxit li ha donat. És clar que la prohibició de la seva filla li pot fer perdre un altre sucós contracte a Telecinco, ja que com que no pot parlar sobre Jesulín, interessa poc o res a la televisió.