Aramís confessa que el seu pare la va apunyalar per defensar la seva mare

Durant la secció «Límite 48 horas» de ‘GH VIP’ la vident va compartir els moments més durs de la seva vida
Aramís Fuster | CatalunyaDiari.cat

 

La  sisena edició de 'Gran Hermano VIP' està carregada de notícies sorprenents, en especial la història que va compartir la vident Aramís Fuster. Tot i ser un personatge molt excèntric, la 'bruixa' s'ha mostrat d'allò més oberta dins de la casa de Guadalix de la Sierra i amb tots els seus companys.

 

El passat dimarts 18 de setembre va tenir lloc la secció del programa «Límite 48 horas» i Aramís Fuster va ser l'encarregada d'inaugurar «la corba de la vida» on va compartir amb la resta de concursants els moments més durs de la seva llarga vida.

 

Infància perduda de molt jove

La vident de 63 anys va començar narrant que la seva infància va ser feliç, però tot es va anar truncant quan va fer-se gran i, amb el temps, va comprendre tot el que estava vivint la seva mare i la seva vida va acabar complicant-se molt. La seva infància es va acabar de molt jove en adonar-se'n que el seu pare maltractava la seva mare. Segons va explicar la bruixa durant aquesta secció del 'reality show', en una ocasió va intentar defensar la seva mare quan l'estava agredint el seu pare i va acabar rebent ella una punyalada a l'aixella.

 

Per començar amb una nova vida, Aramís Fuster es va casar molt jove amb un home que era 20 anys més gran que ella, amb el qual va tenir el seu primer fill i va poder treure la seva mare de l'infern que havien passat. També va compartir amb tothom sobre el pare del seu segon fill, del qual només va dir que era un polític català molt important. En el seu moment es parlava que ell seria qui substituiria Pujol a la Generalitat. Però també va afegir que «els pares el van posar contra meu» i que mai més va tornar a relacionar-se amb ells, ja que fins ara només ha rebut insults d'ells.

 

Mario Conde, amor platònic d'Aramís Fuster

Un altre secret que es va desvelar durant aquesta part del programa va ser el nom de l'amor platònic Aramís Fuster que té des de fa molts anys. El Jorge Javier Vázquez va començar dient les inicials: M.C. Però la broma va anar més enllà i el presentador va voler revelar el nom complet fent que la bruixa l'advertís i l'amenacés amb un encanteri que el deixés impotent. No obstant això, Jorge Javier va dir que Mario Conde és qui fa «tilín» a Aramís Fuster, ja que considera que és un home de cap a peus.