Aramís Fuster ho ensenya tot al primer programa de 'GH VIP'

La pitonisa no es va tallar gens a l'hora de demostrar que no duia roba interior
Aramís Fuster ho ensenya tot al primer programa de 'GHVIP6' | Telecinco

 

Aramís Fuster trepitja fort a 'Gran Hermano'. La pitonissa catalana, qui va advertir que arribava a la casa amb moltes ganes i enfundada en un cridaner vestit de dominàtrix, va saltar ahir a la palestra per un posat d'allò més inhabitual i cridaner

 

La catalana, de fet, va deixar tothom amb la boca oberta en entrar a la casa proclamant per activa i per passiva que no duia roba interior. Les imatges, així mateix, van més enllà i demostra que Aramís Fuster ha deixat els complexes i temors fora de la casa per exxhibir-ho tot dins. 

 

Va ser Jorge Javier Vázquez, instants després de l'esperpèntica imatge, qui va comentar el tema en bromejar sobre el seu costum de no portar roba interior. Una afirmació que va avergonyir una Fuster, que va optar finalment per deixar de mostrar els seus atributs. 

 

 

Nit de retrobaments inesperats a 'GHVIP'

Però el descuit —intencionat o no— d'Aramís no va restar atenció a la resta de coses que estaven passant a la casa. I és que, per començar, els concursants es van trobar entre sí i va ser aleshores quan va començar l'amplíssim reguitzell d'abraçades. 

 

Va ser el cas de Chabelita, una de les participants més esperades, qui es va trobar ni més ni menys que amb Techi, exnovia del seu germà Kiko i exdona de la seva anterior parella. Malgrat la tensió del moment, ambdues es van saludar amablement i guardant les distàncies. 

 

Oriana, d'altra banda, va viure una situació força similar en retrobar-se amb el seu exnòvio Tony Spina. Mónica Hoyos també viurà una situació d'allò més complexa quan es retrobi amn Míriam Saavedra, la presència de la qual al programa de Telecinco es va confirmar ahir mateix. La polèmica està servida. 

 

Plató de 'GH VIP6' | Telecinco