Aramís Fuster es mareja a 'GH VIP 6'

Va haver d'anar al confessionari per ser atesa pels metges del programa
Aramís Fuster pateix un mareig a 'GH VIP 6'. | Telecinco

  

 

Aramís Fuster no deixar de donar a parlar a 'GH VIP 6'. Aquesta vegada, però, no ha estat per alguna confessió estrafolària ni per ensenyar allò que no toca, sinó per patir un fort mareig que ha donat un gran ensurt als seus companys i ha obligat a intervenir a l'equip mèdic del programa.

 

Ho ha explicat Lara Álvarez, la mateixa nit que Omar Montes va visitar Chabelita a la casa de Guadalix. Sembla que la pitonissa comença a patir els efectes d'estar tancada tot el dia i ja les darreres hores havia deixat de banda els somriures i les bromes que la caracteritzen, segons ella, per una indisposició gàstrica per la qual no es trobava bé.

 

Va haver de ser atesa pels metges

Quan van veure que es trobava inestable i que s'havia marejat, les seves companyes Techi i Makoke la van agafar en volades i la van treure de l'habitació perquè anés al bany i a prendre l'aire. Tot i això, el seu estat de salut no millorava i la resta de concursant la van acabar portant al confessionari, segons les indicacions del súper, perquè pogués ser atesa.

 

Així doncs, al cap d'uns minuts va arribar un equip mèdic a la casa de Guadalix de la Sierra, que la va examinar. Segons 'Gran Hermano' ha confirmat a través del seu compte de Twitter, Aramís continuarà sota vigilància fins que no estigui completament recuperada dels seus marejos.

 

Els seus companys acompanyen i ajuden a Aramís Fuster a sortir de l'habitació. | Telecinco

  

 

La calma torna a la casa

Amb Aramís recuperant-se, després d'haver dit que això li ha passat per cuidar als seus companys i no cuidar-se a ella mateixa, la calma sembla que ha tornat a la casa. Ara, els seus companys i els espectadors de 'GH VIP 6' esperen que es recuperi aviat i torni a mostrar el seu costat més alegre i bromista, com està fent al llarg del concurs.

 

Les seves converses amb els seus companys no deixen indiferents a ningú i sempre té alguna anècdota o alguna confessió a fer. Així, ha donat molt a parlar sobre la dura infància que va haver de patir amb els maltractaments del seu pare o sobre la seva relació amb Mila Ximénez. A més, un dels moments més recordats va ser quan a la primera gala va mostrar les seves parts més íntimes en ple directe.