Aramís Fuster passarà el Nadal sola: «No tinc família»

La vident s'enfonsa durant la gala final de 'Gran Hermano VIP'

Aramís Fuster se hundió durante la gala final de ‘Gran Hermano VIP’
Aramís Fuster es va enfonsar durant la gala final de ‘Gran Hermano VIP’ | Divinity

Un dels grans fitxatges de l'edició de 'Gran Hermano VIP' que fa poc que ha acabat va ser Aramís Fuster. La bruixa, que s'anomena a ella mateixa com a «màxima autoritat mundial en matèria d'ocultisme» va entrar a la casa de Guadalix de la Sierra trepitjant fort i sense roba interior. De fet, només uns minuts després de començar la seva estada, l'audiència li va poder veure les parts íntimes. Després va deixar clar que sí que en portava.

Segons ha avançat 'La Coctelera', el costat divertit d'Aramís Fuster es va desinflar ràpidament i la bruixa va començar a passejar-se capbaixa i trista pel concurs, motiu pel qual va demanar als seus companys que la nominessin perquè l'audiència la tragués al carrer.

La tristesa d'Aramís continua

A punt de fer 69 anys, Antonia Pérez Sánchez, el nom real d'Aramís Fuster, no passarà un bon Nadal perquè la mala temporada que ja arrossegava abans d'entrar a 'Gran Hermano VIP 6' continua. Així, durant la final de 'GH', en què Míriam Saavedra va guanyar els 100.000 euros, va explicar que li feia pena que el programa s'acabés, ja que se sentia molt ben acompanyada durant les gales i els debats.

«Estic molt trista», va confessar davant Jorge Javier Vázquez, que no es va prendre seriosament Aramís, que ja ha demostrat en diverses ocasions i muntatges que el seu estat d'ànim canvia segons li passa pel cap. Però aquesta vegada, Aramís va voler deixar clar que la seva tristesa era de veritat.

Jorge Javier se'n burla

Jorge Javier, però, se'n va burlar i li va dir: «Una mica més i plores», i aleshores va aprofitar per fer-li una pregunta amb molta sorna: «Truco a Mario Conde?». Recordem que durant el concurs, Aramís va fer entendre que havia tingut una relació amb algú molt important del passat, i va ser així com el nom del banquer va sortir a la llum. Les bromes del presentador no van fer cap gràcia a la vident, que també va participar al 'reality' 'Hotel Glam' i va demanar a Vázquez: «No et burlis de mi».

Aramís, durante un momento de la gala final
Les bromes de Jorge Javier Vázquer no van fer gràcia a Aramís Fuster | Telecinco

 

Un Nadal ben trist

La tristesa d'Aramís Fuster té molt a veure amb les festes de Nadal, que serveixen perquè la família es reuneixi per sopar i per mostrar l'amor que senten. Però aquest no és el cas d'Aramís, ja que es lamentava tot dient: «Passaré el Nadal sola, no tinc família. No tinc ningú». Si bé és cert que Aramís té dos fills, Karim i Aramís, no hi té relació des de fa més de dues dècades. Durant la seva breu estada al concurs (hi va ser 21 dies) va explicar que no l'estimen i que la menyspreen. «He plorat sang, he trucat mil vegades. M'han dirigit les paraules més denigrants i pensava que amb el temps reflexionarien, però no ha estat així». Per aquest motiu, Jorge Javier Vázquez va voler donar la mà i li va dir que podia passar la nit de Cap d'Any amb ell.


Comentaris

envia el comentari