Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

TRÀGIC

🔥 Moren una mare i el seu fill en un incendi a Tortosa

ÚLTIMA HORA

🚄 La línia R4 de Rodalies, interrompuda a l'Alt Penedès

URGENT

🔴 Torra canvia el llaç groc per un de blanc a l'edifici de la Generalitat

Aramis Fuster rep a un equip de 'Sábado Deluxe' amb un ganivet

La vident viu atrinxerada a casa amb por a sortir perquè assegura que ha rebut amenaces de mort
Aramis Fuster va rebre amb un ganivet als reporters de 'Sábado Deluxe' | Telecinco

 

Aramis Fuster no passa pel seu millor moment. Després que fa un mes la vident alertés als seus seguidors que, segons ella, està «en perill de mort», un equip de 'Sábado Deluxe' ha anat a visitar-la al seu domicili de Marbella i ha descobert que viu enclaustrada i amb por, fins al punt de rebre'ls amb un ganivet a la mà.

 

«Perdoneu però és que estic en unes circumstàncies molt delicades», comentava Aramis, afegint que té «armes per tota la casa» per així poder defensar-se, com ganivets i esprais de pebre. «Em prefereixen viva, ja que morta no els serveixo de res», sentencia.

 

«Sóc una persona molt útil políticament i a diversos nivells. Quan em truquen tres vegades seguides amb número ocult ja sé qui és», comentava, mostrant-se molt nerviosa i preocupada per la seva situació.

Aramis mostra el vídeo ballant que assegura li van fer gravar. | Telecinco
 

«M'han arribat a demanar un vídeo ballant com si fos 'moreta'. Sota amenaces no ho faries tu?», va afegir, mostrant un vídeo que havia enviat d'ella disfressada.

Fuster, incapaç de sortir de casa

Davant la situació, els reporters de 'Sábado Deluxe' van intentar convèncer-la perquè sortís del seu domicili, petició a la qual va accedir a contracor i va acabar provocant-li una gran ansietat que la va fer tornar a casa.

Aramis Fuster va patir un greu atac d'ansietat | Telecinco

 

Un cop a dins, es va ensorrar i va arrencar a plorar perquè ningú de la seva família s'ha preocupat per ella: «Així no es pot viure. No tinc ningú que em trobi a faltar», es lamentava.

 

Després d'aquest episodi, la pitonissa finalment va poder fer front a les seves pors i va abandonar el seu domicili, en el qual deia que havia estat amagada durant dos mesos, per assistir al plató del programa i relatar el seu calvari.

Aramis s'enfronta a Lucía Pariente

Un cop al plató, la vident va explicar que tot va començar fa uns mesos, quan va rebre una sèrie d'amenaces: «Comencen les amenaces abans de Nadal. Em conviden i volen venir a la consulta. Tinc por, però no que em matin, perquè em mato jo perquè em dóna la gana», assegurava.

Aramis i Lucía Pariente protagonitzen una forta discussió a 'Sábado Deluxe' | Telecinco

 

Poc a poc, la situació va anar escalfant-se fins al punt que Aramis va protagonitzar una forta discussió amb Lucía Pariente, que no parava d'atacar-la amb comentaris sobre el seu passat: «Amb un pernil t'atrinxeraràs, com vas fer fa vuit anys», li va dir la mare d'Alba Carrillo.

 

Una provocació que va acabar enfadant a la vident, que no va poder amagar el seu malestar: «A mi res de bromes. Ets més lletja i més vella que jo. Per puta tu, eh? Aquesta serà la teva especialitat», li va respondre.