Arcadi Espada carrega durament contra Évole per la seva entrevista a Maduro

El català acusa el periodista de «sentir la trucada dels assassins» i li retreu «incompetència» per no preguntar al president de Veneçuela sobre els seus crims

El periodista Arcadi Espada a 'La Sexta Noche' | La Sexta

La polèmica està servida des del moment en què Jordi Évole anunciava que entrevistaria Nicolás Maduro a 'Salvados'. El programa de La Sexta en el qual el president de Veneçuela parlava de la República catalana amb el periodista es col·locava líder d'audiència amb 3,3, milions d'espectadors enganxats a la televisió, entre ells els enemics d'Évole, als que va enfurismar veure el periodista de Conellà amb Maduro.

No parlem de Cristina Seguí ni d'Hermann Tertsh, de qui es coneix la poca simpatia per Jordi, sinó d'Arcadi Espada, l'home que escriu una columna al diari 'El Mundo' i que, una vegada més, es col·loca a l'ull de l'huracà amb greus acusacions cap a Évole, a qui ha retret que tracti amb assassins posant en dubte la seva ètica.

«Si entrevistes l'assassí, has de preguntar-li pels seus crims. A la incompetència de no demanar-li per la seva activitat principalíssima s'hi afegeix la concessió moral», apunta Espada en un article titulat 'Jordi i l'assassí'.

Espada sobre Évole: «Té un antic problema amb els assassins»

Jordi Évole entrvista Nicolás Maduro a 'Salvados' | Salvados

 

«L'última repressió ordenada per Nicolás Maduro va deixar 26 morts, segons algunes fonts, i 40 segons altres», apunta el columnista. Retreu Évole haver entrevistat el president veneçolà i la manera, segons ell totalment fluixa, de fer-ho. L'acusa fins i tot de quedar-se embadalit amb l'entrevistat: «Jordi, a vegades, es queda com un tonto, i no remata»

«Té un antic problema amb els assassins. Sent la seva trucada, respon al seu magnetisme, arriba a ells amb facilitat». Arcadi considera l'entrevista «escassament pacífica» en termes jurídics i posa en dubte que un periodista hagi d'entrevistar un assassí

També et pot interessar: Arcadi Espada titlla despectivament de «mariconàs» Rufián a 'El Mundo'

Algunes veus retreuen les seves «lliçons de moralitat», recordant que  a principis d'any la Fiscalia de Barcelona va admetre a tràmit la denúncia per homofòbia contra el periodista per un article seu sobre Gabriel Rufián, diputat d’ERC al Congrés dels Diputats, on l'anomenava «mariconazo». Évole, per la seva banda, mostrava a Twitter la seva percepció general que tenia de ser ell l'examinat, i no pas Maduro. 


Comentaris

envia el comentari