Ares Teixidó deixa la feina i afronta una nova etapa professional

La periodista encara una nou moment vital, en el qual assegura sentir-se millor que mai
Ares Teixidó deixa Los infiltrados | Instagram

 

Ares Teixidó ha anunciat oficialment la seva marxa del programa 'Los infiltrados', de la cadena Gol televisió, on treballava de col·laboradora des de feia més d’un any. La periodista ha decidit que volia tancar una etapa, després de 14 anys treballant a la televisió, i dedicar-se als seus projectes de moment, en espera d’una altra oportunitat professional.

 

Tot i això, ella mateixa ha reconegut que li ha dolgut molt marxar del programa: «Com a tot en la vida, en qualsevol relació que valgui la pena, per mi sempre serà molt més complicat deixar que et deixin».

 

Ares Teixidó anuncia la seva marxa del programa

 

 

La periodista feia un mes que no apareixia pel programa 'Los Infiltrados', i la seva absència començava a ser qüestionada i preguntada per molts dels seus seguidors, així que Ares ha decidit tranquil·litzar tothom: «Fa poc més d'un mes vaig decidir, amb molta pena, deixar el programa».

 

«Vaig sentir que era el moment de tancar aquesta etapa professional i amb llàgrimes als ulls i sent molt valenta (inconscient per molts) vaig prendre la decisió d'anar-me’n», explicava Teixidó, no sense abans recordar tots els bons moments viscuts al costat dels seus companys i recalcar sentir-se molt afortunada per haver pogut ser part de l'equip del programa de Gol. 

 

Teixidó encara una nova etapa professional i vital

Ares Teixidó assegura sentir-se millor que mai | GTRES

 

La periodista reconeix que tot i estar sense feina actualment seguirà estant activa en el seu projecte personal que la motiva: «Estic sense feina però no parada. Amb ganes il·lusió i força pel que vindrà. Seguiré dedicada en cos i ànima al meu projecte de la diabetis».

 

La periodista ha reconegut que se sent en el seu millor moment vital i professional: «És el meu millor moment. Ho veig, ho sento i ho crec fermament», assegurant que no li importa l’opinió dels directius o caps respecte a això: «M’és igual que no ho vegin directors, productors o senyors amb corbata. No m’esperaré de braços plegats la seva trucada», ha reafirmat molt segura de si mateixa.

 

També et pot interessar...

Més notícies de la categoria Televisió