Arévalo: «Qui no vulgui ser a Espanya que se'n vagi a fer punyetes»

L'humorista participarà en un dinar a favor de la unitat d'Espanya i la tauromàquia organitzat per VOX

Imatge de l'humorista Paco Arévalo
Arévalo: «Qui no vulgui ser a Espanya que se'n vagi a fer punyetes» | Twitter

Cares conegudes del món de l’espectacle espanyol continuen donant la seva postura sobre el procés independentista català. L’humorista Paco Arévalo, que ha confirmat que assistirà a un acte a favor de la unitat d’Espanya organitzat per VOX, ha estat l’últim a dir el que pensa sobre el moviment sobiranista. Arévalo ha afirmat que «Qui no vulgui ser a Espanya que se'n vagi a fer punyetes».  

Així ha parlat en una conversa amb el programa de ràdio ‘Versió a RAC1’. Ell ha volgut negar els seus vincles amb el partit de Santiago Abascal, ja que «no té carnet de cap partit». El que sí que ha assegurat és: «No tinc res a veure amb partits separatistes. Sóc molt espanyol». Casualment, tal com defensa la formació d’ultradretà, ha defensat que els espanyols han d’estar units i que s’han d’eliminar les autonomies. També creu que tots els espanyols «tenen dret» a votar sobre el futur de Catalunya. 

Es posiciona a favor de la tauromàquia  

L'acte al qual assistirà serà un dinar organitzat pel partit d'extrema dreta el pròxim diumenge a Mallorca. Allà també s'hi defensarà la festa dels toros, és per això que també hi assistiran altres personatges com Ortega Cano. Arévalo s'ha mullat a favor de la tauromàquia, ja que hi ha estudis que confirmen que als animals «no se'ls hi fa tant mal com la gent es pensa»

Per a ell, la 'fiesta nacional' és «una tradició i és una cultura que van portar els romans».  L'humorista no creu que existeixi crueltat en els toros i afirma que els braus són unes bèsties que la seva «sort suprema és matar-los».   

Fran Rivera protagonista d'un vídeo espanyolista

El torero Francisco Rivera va ser un dels participants en un vídeo de promoció de la manifestació unionista que va tenir lloc a Barcelona el passat 12 d'octubre. Amb la música de ‘Pirates del Carib’ de fons es pot sentir al matador fer la següent arenga: «Per la unitat d'Espanya hem d'estar tots els que puguem el 12-O a Barcelona i lluitar pels nostres paisans». A la gravació també hi apareixen Jose Manuel Soto o Tomàs Guasch. 


Comentaris

envia el comentari