Ariadna Gil i Viggo Mortensen apareixen per primer cop junts a la nit dels Oscars

Després de gairebé tretze anys de relació la parella va desfilar junta, agafats de la mà, per la catifa vermella de la nit dels Oscar

L'actriu catalana Ariadna Gil i l'actor nord-americà Viggo Mortensen apareixen per primer cop junts a la cerimònia dels Oscar
L'actriu catalana Ariadna Gil i l'actor nord-americà Viggo Mortensen apareixen per primer cop junts a la cerimònia dels Oscar | GTRES

Aquest diumenge se celebrava, un cop més, l’anual cerimònia dels Oscar de Hollywwod. La catifa vermella del Dolby Theatre de Los Angles va comptar amb la presència d’una actriu catalana Ariadna Gil que ,per primera vegada, posava al costat de la seva parella, l’actor Viggo Mortensen. Després de 13 anys de relació, el protagonista de ‘Green Book’, guanyadora del premi per la millor pel·lícula, desfilava agafat de la mà de la seva parella, l’actriu catalana protagonista de pel·lícules com ‘El laberinto del fauno' i 'Alatriste’.

Mortensen va aprofitar que era candidat a guanyar un dels premis més importants de la nit, el premi a Millor Actor per la seva interpretació al film ‘Green Book’, per aparèixer acompanyat de Gil i també del seu fill Henry Blake. La parella es va conèixer el 2006 durant el rodatge de la pel·lícula ‘Alatriste’ on va sorgir l’amor. Gil es va divorciar del director i escriptor David Trueba i Mortensen va establir-se a Madrid per tal de començar una relació amb l’actriu catalana.

L’any passat, l’actor nord-americà es va fer simpatitzant del moviment independentista català i es va fer soci d’Òmnium Cultural. Aquesta decisió podria ser una mostra de suport al pare i germans de l’actriu que estan vinculats amb la vida cultural i política catalana.

Ariadna Gil va guanyar el Premi Goya a Millor Actriu per la seva interpretació a 'Belle Époque'
Ariadna Gil va guanyar el Premi Goya a Millor Actriu per la seva interpretació a 'Belle Époque' | EFE

 

Guanyadora del Goya a Millor Actriu pel seu paper al film 'Belle Époque'

Ariadna Gil Giner és una actriu catalana de cinema, teatre i televisió que va guanyar el Premi Goya a Millor Actriu per la seva interpretació al film ‘Belle Époque’, una de les pel·lícules amb què va començar la seva carrera. L’actriu va debutar el 1986 amb el llargmetratge ‘Lola’ de Bigas Luna i després de participar en quatre pel·lícules catalanes va fer el salt al cinema espanyol protagonitzant el film ‘Amo tu cama rica’. Gràcies a la seva interpretació va guanyar el Premi Ondas a la Millor Actriu.

Al llarg de la seva carrera, Gil ha estat nominada en cinc ocasions més pels llargmetratges ‘Antártida’, ‘Lágrimas negras’, ‘Soldados de Salamina’, ‘Alatriste’ i ‘Solo quiero caminar’. L’actriu barcelonina també ha participat en altres films de títols coneguts com ‘Libertarias’, ‘El laberinto del fauno’ o ‘El baile de la victoria’.


Comentaris

envia el comentari