Ariadna Oltra, sobre els seus amics: «Ens coneixem les misèries i les virtuts»

La periodista desvetlla la gran amistat que l'uneix amb els seus companys de feina
Ariadna Oltra
Ariadna Oltra assegura que els seus companys de feina «són els amics amb qui més he viatjat pel món» | Twitter (@CCMA_cat)

La periodista Ariadna Oltra, coneguda per ser la presentadora del Telenotícies Vespre, ha explicat al diari 'Ara' la gran amistat que ha forjat amb els seus companys de feina del 3/24. La Cristina Garcia, el Domènech Gibert, el Dani Munuera, la Judith Antequera i el Dani Madrid s'han convertit en uns imprescindibles per a la presentadora catalana.

 

Segons ha relatat Oltra, l'any 2008 ja van anar de vacances amb alguns dels seus companys al Japó. «Són els amics amb qui més he viatjat pel món, i aquella va ser la primera gran prova d'amistat», assegura. I la van superar, amb ganes de fer el següent. A més, a Oltra li van posar el sobrenom de 'Torbe', de 'torbellino': «Jo matino molt i sempre tinc moltes ganes de fer coses. Cada dia a les 7 del matí ja estava dient que havíem de visitar tal lloc o tal altre».

 

Ariadna Oltra explica que, de fet, l'únic que no li va agradar del viatge va ser el menjar: «Vaig passar tres dies en una zona de temples pràcticament sense menjar, perquè no m'agradava res. Un dia vam anar a esmorzar en una casa on tot estava escrit en japonès, vam demanar un plat pensant que eren salsitxes i va resultar que eren anguiles. Anguiles per esmorzar!». 

 

Companys de viatge, tot i trobar-se amb situacions al límit

Temps després del seu primer viatge al Japó, el grup d'amics va viatjar a la costa oest dels Estats Units, amb un cotxe on hi van poder cabre tots junts i, a més, les maletes. Tot i que aquest viatge també el van superar, van haver de travessar alguns moments crítics, com ara les 48 hores que van quedar-se atrapats per una forta nevada a Flagstaff, un petit poble d'Arizona.

 

«Al final, contra totes les indicacions, vam poder desfalcar el cotxe i vam marxar», recorda. Després d'aquests primers viatges en van fer alguns més, sempre fora de temporada. Tot i que moltes vegades no han pogut coincidir tots alhora, molts d'ells han pogut viatjar a diferents destinacions, com ara Tanzània i Birmània.

 

«Els necessito d'una manera vital. Tiro molt dels meus amics»

Oltra va assegurar que necessita molt els seus amics: «Els necessito d'una manera vital. Tiro molt dels meus amics i tinc amics molt generosos, m'interessa molt la seva visió de les coses». La periodista diu que el que uneix la seva colla d'amics és la capacitat que tenen «de dir-se les coses a la cara» i que, tot i conèixer-se «les misèries i les virtuts», hi continuen sent sempre. Per a la periodista això és el més bàsic per a les seves amistats.

 

A més, Ariadna ha assegurat que té una teoria sobre l'amistat: «Crec que a la vida hi ha diferents nivells i cercles d'amistats. El cercle més immediat el formen aquelles persones que, si desapareixen, la meva vida canvia. Són les persones que sempre hi són, i per a qui tu sempre hi ets». Pel que fa al segon cercle d'amics, són aquells «amb qui t'ho passes molt bé i amb qui hi pots compartir coses, però sense ells la teva vida podria continuar». I, en l'última instància, es troben les persones a les quals sovint se'ls diu amics, però gairebé mai ho són: «L'amistat va cara», conclou la periodista.

 

També et pot interessar...

 Comentaris

envia el comentari