Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Ariadna Oltra confessa que va viure un cas de violència masclista

La periodista ha dirigit un documental sobre el tema que s’estrena aquest dimarts a TV3
Ariadna Oltra ha confessat que va viure un cas de violència masclista quan estava d'Erasmus | TV3

 

Ariadna Oltra ha passat aquest dilluns pel programa 'Al cotxe' de TV3 on ha estat entrevistada per Eloi Vila per parlar entre altres coses sobre violència masclista. I és que la periodista ha dirigit, juntament amb Mireia Pigrau, el documental 'Mai més víctima' que s'estrenarà aquest dimarts al 'Sense ficció' en una nit dedicada a aquesta temàtica.

 

Durant l'entrevista, Oltra ha reflexionat sobre el tema i ha confessat una dura experiència que va tenir de jove, quan es trobava estudiant a l'estranger i va viure de primera mà un cas de violència de gènere a la casa de la família que l'acollia.

 

Ariadna Oltra viu un cas de violència masclista

«Jo me'n vaig anar d'Erasmus a Lugano, Suïssa, i allà vivia a l'habitació d'una casa d'un matrimoni gran. Un dia vaig sentir cops al passadís i la dona va entrar a la meva habitació. La seva mirada era de pànic. Em va dir 'tanca la porta perquè ve darrere meu i m'està perseguint per tota la casa'. I jo vaig tancar la porta i la vaig abraçar», va confessar periodista.

 

«Però no li vaig preguntar res», afegeix, explicant que no va trucar a la policia ni va avisar ningú més. «Crec que vaig reaccionar així perquè creia que eren coses de parella, que era un problema que tenien ells i que ja l'arreglarien», reflexiona. De fet, reconeix que «mai li vaig tornar a parlar del tema i ella a mi tampoc».

 

 

TV3 estrena 'Mai més víctima'

Aquest dimarts, 13 de novembre, el programa 'Sense ficció' de la televisió pública catalana dedica una nit exclusivament a les situacions de violència de gènere amb l'emissió del documental 'Mai més víctima' —dirigit per Ariadna Oltra i Mireia Pigrau— i un posterior debat amb diferents convidats i experts.

 

'Mai més víctima' pretén donar a conèixer el procés que segueixen les dones que pateixen situacions de violència en parella i les dificultats que tenen per sortir d'aquella vida. Per això, s'entrevisten amb diverses dones afectades, que a poc a poc es van anar convertint en víctimes sense saber-ho, fins que van identificar el problema i van trencar les relacions amb els seus maltractadors.