Arrenca 'La isla de las tentaciones 4': possibles concursants i data d’estrena

Després de l'èxit aconseguit amb la tercera edició, el 'reality' promet noves sorpreses per a la seva audiència

Telecinco està escalfant motors i ja ha obert el càsting per a la quarta edició de 'La isla de las tentaciones'. És més, s'ha especulat que podria ser una edició VIP. Tot i que Mónica Naranjo va deixar les expectatives molt altes amb les primeres edicions, Sandra Barneda tornarà a presentar el 'reality' aquesta tardor de 2021.De moment, estem desitjosos per viatjar fins a la República Dominicana i escoltar 'hi ha més imatges per a tu'. Ara bé, els plans podrien canviar si al final Telecinco decideix apostar per un dels seus programes estrella, 'Gran Hermano'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Recordem que Telecinco va deixar d’emetre 'Gran Hermano' perquè va tenir problemes legals per un presumpte abús sexual a una de les concursants, que va denunciar els fets. No obstant això, molts espectadors demanen que la cadena torni a incorporar el 'reality' a la seva graella.D’altra banda, FormulaTV ha estat l’encarregada d’anunciar que ja s’ha obert el càsting per a 'La isla de las tentaciones', i que els seus concursants viatjarien fins a les platges de la República Dominicana abans de l’estiu. Així doncs, a 'Villa Playa' i 'Villa Montaña', els concursants deixaran emportar-se per la passió i ens sorprendran amb les seves aventures amoroses. Amb l’exclusiva del càsting del programa, ja es rumoreja sobre quines podrien ser les parelles que volen posar a prova el seu amor.

Carlos i Ivy, de 'Gran Hermano 16'

Carlos i Ivy, que van participar a 'Gran Hermano 16', és una de les parelles més boniques que ha passat pel 'reality'. Fins i tot, s'han casat i han tingut un preciós nadó.  Sorprenentment, van enfortir la seva relació dins la casa de Guadalix de la Sierra i, quan van sortir del 'reality', van marxar a Austràlia, on va néixer la seva primera filla, Martina. Així doncs, Martina podria ser el principal impediment perquè la parella participi en la quarta edició de 'La isla', però mai se sap.

Hugo Paz i Marina Ruíz

Hugo Paz, exparella de Sofia Suescun, i Marina Ruíz, 'influencer' amb més de 400.000 seguidors a les xarxes socials, podrien ser una de les parelles de la quarta edició de 'La isla'. La seva relació sembla força estable, tot i que mai se sap, ja que Lola i Diego també ens van sorprendre. 

Jorge Javier i Dorothy tornen a provar sort

Jorge Javier i Dorothy van ser dos dels temptadors que més èxit van tenir durant la segona edició de 'La isla de las tentaciones'. Tot i que no van aconseguir conquistar als protagonistes, fora del programa van anunciar que havien començat una relació. És més, també han decidit casar-se.  

Manu i Susana, la parella més bonica de 'MYHYV'

Manu i Susana han demostrat que les relacions de 'MYHYV' també poden ser de veritat. És per això que s'han convertit en una de les parelles més estimades per l'audiència, encara que ara podrien causar un gran enrenou si decideixen participar en la quarta edició de 'La isla de las tentaciones'.


Comentaris

envia el comentari