Arriba el final del Rajoy de ‘Polònia’

El personatge diu adéu després de 12 anys fent-nos riure

Polònia, programa exitós de TV3
Polònia, programa exitós de TV3 | CCMA

Punt i final per un dels personatges més brillants i entranyables del ‘Polònia’. Avui el programa de TV3 plora la pèrdua del paper encarnat pel mític Queco Novell, mentre una part del país riu i ja elabora memes dels moments més hilarants i significatius de la jornada.

Rajoy, que va iniciar la seva etapa com a president del Govern espanyol l’any 2011, portava apareixent de manera habitual al programa d’imitacions des dels seus inicis, a l’any 2006. Just en el moment en què ‘Polònia’ es va estrenar, el líder del PP s’havia posat al capdavant del partit gràcies a Aznar. Poc després, perdia miserablement les eleccions contra el seu enemic polític d’aquell moment, José Luis Rodríguez Zapatero.

Un personatge que li va costar d’enfocar

En el moment de repartir els personatges entre tots els actors participants al show, van escollir Queco Novell per donar vida a Rajoy, un polític d’ascendència gallega que té alguns problemes de pronunciació a l’hora de parlar i que sembla que hagi vingut d’un altre planeta.

Novell, que ja havia participat com a imitador en altres programes de la cadena catalana –com ara ‘Set de nit’– confessa que en un primer moment li va costar molt agafar el punt al personatge, i que al començament sempre li sortia un Rajoy una mica espès i massa seriós. Però un dia, de sobte, li va canviar el xip, el personatge se li’n va anar de les mans i va esdevenir el mític Mariano Rajoy que tots coneixem avui dia i que tant ens ha fet riure.

Rajoy, un dels personatges que més han aparegut al programa

 Tal va ser el seu èxit, que Novell encarna l’únic personatge que feia 12 anys que donava la talla al programa i que hi participava des dels seus inicis. Ha aparegut en gairebé tots els programes, inclús quan Novell es va lesionar i va haver d’aparèixer un Mariano Rajoy accidentat i enguixat.

Es va convertir en un personatge tan imprescindible que en un capítol on només apareixien actrius, molta gent va trobar a faltar al mític líder del PP i president del Govern d’Espanya fins al dia d’avui.

Però no tot han sigut moments bons d’alegria i disbauxa. Quico Novell ha confessat que un dels pitjors moments en les gravacions va ser després dels abusos policials de l’1-O, perquè li va costar molt dur-les a terme.

El programa d’ahir va suposar la fi d’una era, i el personatge de Mariano Rajoy es va acomiadar de la millor manera possible, fent-nos riure i aconseguint que oblidéssim tots els problemes ni que fos per una estona.


Comentaris

envia el comentari