Arribada accidentada dels concursants de 'Supervivientes' a Espanya

No ha estat en absolut com ells esperaven

Últims concursants de 'Supervivientes' arribant a Espanya el dimarts 26 de maig de 2020
Els concursants de 'Supervivientes' no han tingut l'arribada que esperaven | Telecinco

El compte enrere per a la final de 'Supervivientes' i per saber qui serà el guanyador ha començat. I això ha portat que avui dimarts els últims concursants del reality hagin trepitjat per fi Espanya. A l'Aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas ha aterrat l'avió des d'Hondures en què viatjaven Barranco, Rocío Flores, Jorge, Ana María Aldón i Hugo, que és l'únic que, per ara, s'ha assegurat ser a la final en esdevenir líder del grup.

L'arribada al nostre país està clar que no ha estat com ells esperaven. I és que el primer que han hagut de conèixer és que, a causa de la crisi del coronavirus que els va agafar ja dins del concurs, han de sortir al carrer amb mascaretes. Així, han aparegut a la terminal amb aquestes i també amb guants.

De la mateixa manera, han pogut veure que diversos agents de policia han hagut de posar ordre per aconseguir que entre ells i els altres passatgers de l'aeroport es mantingués la distància de seguretat de dos metres.

Però per si no n'hi hagués prou, aquest retorn a Espanya ha estat accidentat per alguns factors més. Així, per exemple, a Rocío Flores li ha caigut la maleta quan es trobava ja sortint de l'aeroport. Això sí, ràpidament ha recuperat la mateixa per dirigir-se a l'autobús que els havia de portar a l'hotel on s'allotjaran.

Així mateix, tampoc podem oblidar-nos d'Ana Maria. Aquesta, que lluïa gorra i ulleres de sol a més de la pertinent mascareta, deixava clar que es trobava atabalada per tot el que estava succeint. I així ho demostraven els seus gestos, arribant fins i tot a posar-se les mans al cap en veure que els policies havien de demanar als reporters que s'allunyessin.

Per tot això, és clar que l'arribada dels concursants de 'Supervivientes' ha estat accidentada i en absolut s'assembla a la que ells podrien haver-se imaginat. S'han topat de cara amb la dura realitat, la d'una pandèmia que ells coneixien perquè el programa els havia informat, però de la qual no sabien en absolut la seva gravetat.


Comentaris

envia el comentari