Arrimadas torna a protagonitzar un moment de tensió en una manifestació de pagesos a Madrid

La manifestació era d'oliverers per denunciar la crisi que està passant el sector

Arrimadas monta un 'pollo' en una manifestació dels oliverers
Arrimadas protagonitza un moment de tensió durant una manifestació a Madrid | Twitter (@todoesmentiratv)

Aquest dijous, el sector d'agricultors olivarers s'han manifestat a Madrid per denunciar una crisi «tremenda» que afecta a més de 250 mil famílies de productors per les pèrdues a causa dels nous aranzels imposats per Donald Trump i per la baixada del preu de l'oli d'oliva. Així doncs, juntament amb uns 10 mil productors procedents de les diferents comunitats autònomes, es trobaven integrants del partit taronja, entre ells Inés Arrimades.

Ha estat increpada

L'ara portaveu de C's al Congrés ha estat increpada durant la marxa, i ella, com de costum, ha saltat. Un incident que les càmeres del programa 'Todo es Mentira' de Cuatro han captat en directe. Concretament, diversos manifestants van retreure a Arrimadas l'escàs interès que l'agricultura desperta entre els polítics, un fet al qual ella va respondre encarant-se amb un dels pagesos.

L'incident va ser comentat pels periodistes Cristina Fallaràs i Jaime González. Mentre la primera assegurava que el problema sorgeix perquè «Ciutadans no és gent de camp ni de carrer, és gent d'hotel i moqueta» i defensava la posició dels agricultors, «els olivarers els miren i els hi diuen que no s'han tacat les sabates de fang en la seva vida».

Per la seva banda, Gonález comentava, també en directe, el principal problema que creu que ha comès C's: «Té a veure amb el fet que ells, al principi, deien que no eren d'esquerres ni de dretes, s'han posat a la dreta... I no els hi ha anat bé», un fet que creu que és la causa dels recents conflictes dels taronges, i en concret, de les contínues diputes que protagonitza Arirmadas.

També et pot interessar...


Comentaris
I ara que?
Vais entendiendo ahora lo de “montapollos”

envia el comentari