ENQUESTA

📊 Creus que haurien de concedir als presos catalans el règim de semillibertat?

Artur Mas se sincera a 'El Divan' a TV3

A més de parlar sobre el seu amor platònic, també ho ha fet sobre política, família i amics
Artur Mas se sincera a 'El Divan' a TV3 | Twitter (@eldivanOficial)

 

Artur Mas es va asseure ahir al programa 'El Divan', de TV3, estrenant la segona temporada del programa d'entrevistes de Sílvia Cóppulo de les nits de diumenge. El programa, el qual també s'emet per Catalunya ràdio, és dirigit per Cóppulo qui havia de ser la consellera de la CCMA, i ha tornat amb un primer entrevistat molt interessant, Artur Mas, qui, a més de parlar sobre política, família i amics, també ho ha fet sobre el seu amor platònic. 

 

 

El programa s'anunciava a principis d'aquesta setmana amb el moment estrella de l'entrevista. Cóppulo li ensenya imatges de l'actriu Michelle Pfeiffer, que és de la mateixa generació que en Mas, i l'expresident reconeix que li agrada: «Si un dia em trobo amb la Michelle Pfeiffer, no sóc responsable de què pugui passar».

 

 

Mas ho deixa clar, el primer és la família

No obstant això, en l'entrevista Mas ha deixat clar que el primer per ell és la família i ha afegit «jo crec que li puc dir perquè li he dit a la meva dona diverses vegades», referint-se al comentari sobre l'actriu, i també ha afegit «la meva ambició política no arriba tan enllà com per sacrificar el que jo valoro més, que és la família».

 

El qui va ser el 129è president de la Generalitat ha volgut remarcar també el seu pas per la política i defensar el seu retorn «no vaig dir un pas enrere, sinó un pas al costat». A més a més, també ha aprofitat per donar la seva opinió sobre la investidura de Pedro Sánchez «cal tenir a Madrid un govern que cada dia vulgui calar foc a casa nostra?», expressant així que si fos per ell, sí que investiria al president del PSOE.

 

 

Un programa que ha donat diversos titulars i que esperem que la presentadora ens en segueixi donant en les pròximes entrevistes.

 

També et pot interessar...