Arturo Valls sorprèn a '¡Ahora Caigo!: «Em passa factura a la meva vida personal»

El presentador ha revelat com li està afectant el canvi de la mecànica del programa

Després de gairebé una dècada animant les tardes a Antena 3, '¡Ahora Caigo!' va canviar la seva mecànica de joc i va introduir novetats molt importants a l'inici de l'any.

Entre altres coses, l'espai presentat per Arturo Valls va augmentar el premi final a 300.000 euros i la possibilitat que el concursant central pogués encadenar programes i acumular diners fins que fos eliminat o s'emportés el pot.

La confessió d'Arturo Valls sobre la nova mecànica del programa

No obstant això, tots aquests canvis no li han semblat bé al conductor d''¡Ahora Caigo!', tal com ell mateix ha revelat aquest dimarts, 30 de març, durant l'emissió del concurs.

«La mecànica està 'guai'», ha començat dient Arturo Valls. «Però m'està començant a passar factura en la meva vida personal». «Els de producció m'han dit que avui han portat uns croissants artesanals de xocolata negra i blanca. M'he quedat bloquejat i no sabia què triar».

Una indecisió que ha tingut al presentador pensant durant uns minuts, i que ha estat el detonant per a quedar-se sense cap de les dues opcions. «M'he quedat sense berenar, m'ha sortit el 'Ho perds tot' del panell», ha exclamat el valencià, provocant els riures del públic del programa.

La falta de decisió d'Arturo Valls a l'hora de triar una de les dues opcions per a berenar també ha provocat que des d''¡Ahora Caigo!' prenguin una decisió sobre aquest tema perquè en la pròxima ocasió el conductor del format no es quedi sense menjar.

«M'han dit que demà portaran pastís de poma perquè no hagi de triar», ha confessat el valencià. «Es pot ser més ximple?», ha lamentat.

Atresmedia aconsegueix el seu objectiu

A pesar que els canvis del concurs li estan passant factura al presentador en la seva vida privada, les novetats han suposat una gran millora per a Antena 3 i per al format.

Després de diversos mesos en què l'audiència d''¡Ahora Caigo!' no deixava de disminuir, Atresmedia va decidir fer una renovació del concurs perquè aquest fos més interessant de cara als espectadors i intentar millorar les dades.

Així, van voler donar-li més protagonisme al concursant central, tal com succeeix en altres programes com 'Pasapalabra', i oferir-los la possibilitat de la continuïtat perquè l'audiència empatitzés més amb ell i no es decantés per altres cadenes.

Uns canvis amb els quals sembla que han aconseguit el seu objectiu. '¡Ahora Caigo!' va aconseguir en tan sols uns dies millorar les dades d'audiència i la tendència s'ha mantingut estable des que es van implantar aquestes novetats.

Arturo Valls, un dels presentadors més reconeguts

Malgrat totes les alteracions que han fet dins del programa, hi ha una cosa que no ha variat: el presentador. Arturo Valls ha aconseguit posicionar-se com un dels conductors més reconeguts dins d'Atresmedia i això li ha atorgat un lloc privilegiat dins del mitjà de comunicació.

D'aquesta manera, el presentador ha estat la persona triada per a posar-se al capdavant d'altres programes com 'Mask Singer'. Però, sense cap dubte, ha estat a '¡Ahora Caigo!' on ha aconseguit forjar la major part de la seva carrera professional.

El valencià porta gairebé una dècada al capdavant d'aquest programa i ha aconseguit enamorar als seguidors del format amb la seva desimboltura i les seves bromes.

I això ha estat el que ha permès que ell no sigui substituït en les novetats que es van implementar a l'inici de l'any «per a continuar mantenint l'esperit de pur entreteniment que té '¡Ahora Caigo!'» i perquè ni l'audiència ni l'equip del mateix format s'avorrissin d'ell després de deu anys en antena.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari